Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo na slici veliki Samir Muratovic covjek je gino na sredini za reprezentaciju
Džeko će kasnit, ima nesvršenog posla sa Amrom ko i prošli put. :D
Debilu, čovjek je jučer osvojio kup... A eto ga, opet stigao...
Idiote nije se ni oznojio na tom meču. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Viscu od prve minute, pleaaaseee Pape, pleaaaseeee
ZA NSBIH GDJE SU NOVI NIKE ILI PUMA DRESOVI BIH REPKE?
JA MISLIM DA BI NIKE, PUMA I ADIDAS TREBALI PREDSTAVITI SVOJE KITOVE ZA BIH REPKU, PA DA ZA NJIH GLASAJU NAVIJACI I DA ONDA POBIJEDI NAJBOLJI. A POBIJEDNIK CE OSVOJITI BAREM JEDNO MILION PRODANIH DRESOVA. STO ZNACI NEKA JE JEDAN DRES 50 EURA, TO JE 50 MILIONA EURA ZA POBIJEDNIKA. ZA TE PARE, IMA DA NAM I UZIVO DEMONSTRIRAJU. MEDJUTIM NSBIH MUCKA OPET. UGOVOR SA SMECEM LEGEA ISTICE 31.05.2014, A ONI JOS NISU NI PRONASLI BRAND KOJI CE NOSITI REPKA, A KAMOLI DA JE NEKI BIH UMJETNIK ILI ONAJ KOJI ZNA SVOJ POSAO U MODNOJ INDUSTRIJI SLOZIO BOJE I TO.
Samo da Safeta ne gledam u onoj seljackoj Legea trenerci. Izgleda u njoj kao zidar, ono samo jos fali da obuce cipele uz nju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi su stigli samo je pape zalut'o... pardon pobjeg'o mu prevoz..
gledao sinoc PSG, ne moze na sve stici...sva sreca pa mu je bratic tu, ako zaboravi stvari, moze posuditi..ko ne bi amidzi dao
HOCEMO POBJEDU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pape nemoj sta zaboravit....:)
kasniti će i sušić objasniti će posle i svi u bosnu na iliđu nek dođu sve fufice dovesti će ih spaha
Vedo institucija I gospodin covjek.
Joooooj monstruma Visce, sad cu monitor slomiti...
Sretno ZMAJEVI !