Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Susic je tebe trebao ubaciti da odigras cijelu utakmicu!
Vedo je jedan od rijetkih igraca koji ne treba da se srami. On, Beg, Kolasinac, Besic, Pjanic i jos par njih. Ostali neka sagnu glavu i neka se ne vracaju u BiH sljedecih mjeseci.
neka uce od alzira kako se to radi :) 3:0
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa moglo je bolje da si usao umjesto primadone Dzeke :P
DO KURCA SAD SVI NESTO PAMETUJU SVI TRENERI PA LJUDI JEDNA SPANIJA JEDNA ENGLESKA IDU KUCAMA A VI KAO DA STE VEC BILI SVETSKI PRVACI A NE DA STE PRVI PUT E SPUSTI LOPTU EEEEEE
spanija i engleska idu kuci jer su imali teske grupe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
https://www.youtube.com/watch?v=nE5l1IEc_VI
Susic vas odveo u Brazil,Susic i zasro u Brazilu,narod se zaludijo za vama a vi kao balerine po stadijonu a Dzeko kao bandera ceka i kad mu lopta dode samo se odbije od njega kao od bandere....
Izbačeni: Safet Sušić, ostavka. Tino Sušić, da te naše navijačke oči ne vide blizu reprezentacije. Edin Čeko, klupa ili penzija. Spahić, penzija. Lulić, dečko hoćeš li ti igrat ili ne? Odluči se. Do tad se pakuj sa svima ostalima. Mujdža, bye bye. Vršajević, doviđenja i prijatno. Višća, piši nam. Misimović, ne nabijaj si utakmice radi 20 minuta kojih se vučeš po terenu. Ermin Zec, piši nam i ne dolazi. Ostaju: Begović, kapiten. Bešić, najvažniji i nezamjenjiv. Pjanić, glavni igrač. Hajrović, dobar. Kolašinac, prva postava. Bičakčić, malo više sigurnosti u sebe. Ognjen Vranješ, bravo momak. Toni Šunjić, bravo momak. Miroslav Stevanović, prva postava. Adnan Zahirović, možeš ti i bolje. Upražnjena mjesta popuniti mladim igračima koji pokažu znanje. Hvala lijepo.
Nepomenuti ostaju u reprezentaciji. Naravno, Ibišević je u prvoj postavi.
Ostavio bih i Lulića u ekipi.... Sve ostalo se slažem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ibiševiću, tebi svaka čast. Ali, pusti nas navijače da sad ***o mamu pojedincima.
Pa nećemo valjda mjaukati do kraja godine zbog poraza. Nije se moglo i to je to. To što su neki umislisli da BiH može stići do finala i tamo rasturiti Brazil ili Njemačku, to je njihov problem i trebaju ga sami rješavati. Nije im za to kriv ni Sušić ni igrači. Momci se plasirali na SP, igrali solidno i to je to. Hvala i doviđenja. To što se nečija velika očekivanja nisu ispunila, to je, ponavljam, njihov problem.
Nisi ti kriv sine nemaš se čega sramit - nego babo Safet nema pojma kao trener a bogme nije nikakav autoritet...
Draga moja Bosno, ne stidi se, budi ponosna. Glavu gore i samo naprijed. kroz sve sto si prosla, kroz dusmanske patnje, ti si sve prebrodila. I uz to nas sve ucinila ponosnim i odvela u Brazil. Vise nego ikada se ponosim sto sam tvoja.
Onaj spahić najmanje 4 puta katastrofalne pogreške a koliko je spreman onaj njegov jezik do trave je sve kazao nula bodova, a još gore što ga trener šušić nemjenja i nakraju svega toga gol .
Čast izuzetcima al trčali ste kao stare nane nismo to zaslužili mi obična Bosanska raja !!! Spahiću vakat je za mirovinu !!! Vidjeli ste kako trče Vahini Alžirci za domovinu !!!
Naravno da smo svi razočarani ali nije smak svijeta i nećemo sada dizati ruke od naših Zmajeva.. Idemo dalje, čeka nas puno posla još da odradimo zajedno, da se ponovo dignemo i zajedno pređemo dosta prepreka.. Do jučer smo bili svi jedno, neka tako i ostane brate dragi, dostojanstveno treba se i nositi sa porazom.. hvala Vedo, hvala Zmajevima bili smo ponosni na vas!!!!!
jeste velika greška što nije bilo adekvatne izmjene nakon primljenog golam, trebao je selektor odmah mijenjati i reagovati, ali gotovo sada. Nažalost idemo kući, mogli smo još jedan krug, imamo dobre igrače, imaju volju ...više sreće dalje aBd..
kod nas uvijek mora nešto naopako krenuti, ne može nikad glatko. Priliku koju smo imali nismo uspjeli iskoristiti do kraja, međutim šta je tu je.. samo me nerviraju pojedini, ustvari većina što su se sada okomili na igrače psuju, vrijeđaju i slično to mi se ne sviđa nikako, valjda trebamo biti zahvalni i na ovome a ne sada pljuvati ih i govoriti da su najgori..Donijeće oni nama još puno sreće i radosti aBd, slažeš se?
Ma dajte ljudi, da uvede rintintina da nesto pomogne,pa taj ne moze pomoc ni sam sebi i izvede hajrovica koji je medju rijetkima trcao, a spahica onako sporog i crknutog ostavi da igra cijelu tekmu...ako to se moze opravdati,onda ok.
**bem susicu mater cetn1cku u grobu
Po ceme smo to mi zakljucili da smo mi bili u laksoj grupi I da smo trebali proci u drugi krug? Kako smo mi to zakljucili da smo bolji od nigerije I irana po ceme? Nama je ovo tek prvo sp a nigerija I Iran igraju uvjek na sp. Po ceme smo to mi trebali da pobjedimo nigeriju? Pricaju se suplje price. Ako smo gledali Iran protiv argentine vidjeli smo koliko je Iran dobar. A isto tako I nigerija. Prema tome ja ovde nevidim da je iko bio slabiji od nas I da smo mi trebali da pobjedimo.
Alzir vodi 4:1 i jos uvijek napada! Tako se to radi u modernom fudbalu.
Vaha bi nam lego kada ode Susic, ali nemamo mi para za njega.