Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrac I veliki covjek.
Nas plavooki bombarder. Hvala mu za sve!
Vedo je jedan od onih o kojima se nije čitalo u žutoj štampi - i za razliku od većine današnjih fudbalera, dingospo koji nije zaboravio odakle je :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VEDATOR!
Puno zdravlja i uspjeha u nastavku života Vedatore
@NTK387 ...pa, nemere svaka u golu završiti....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
good bye zemljak,hvala za sve
uvijek ces ostati legenda i dio najboljih bh nogometasa kojih BiH ikad imala,hvala sto si nas odveo na SP u Brazil i hvala za prvi go na nasem prvom takmicenju.Pamtit cemo te zauvijek ❤️kao i Misimovica
Hvala vedo! sretno ti bilo kud god krenuo....
Hvala ti za sve i sretno u životu.
Vedo hvala za sve sam odabir da igras za ovu usranu Bosnu punu mešetara koji bi da zarade koju markicu na tebi bila je velika stvar da ništa drugo nisi uradio to je bilo dovoljno.HVALA!!!
Ne Vedo...ne još. Ali ipak hvala ti za sve I sretno u nastavku karijere sine Bosne I Hercegovine
Da si igrao pod Cirinim vodstvom Bosna bi dogurala puno daleko..ovako dok polutreneri o polusportisti vode reprezentaciju i savez nikad Bosna nece imati napretka ! Hhvala ti sto si to sve istrpio i osto vjeran Bosni za razliku od kriminalaca u savezu iz sjene !
Zasluzio si Vedo da se oprostis u Rusiji,a ne u Estoniji !!!
tacno tako!
Kako danas izgledaju daleko ta lijepa vremena sa Vedom,Dzekom,Misimovicem u najboljim izdanjima. Igralo se srcem!!! Svi smo bili jedno,na najboljem putu da se cijela BiH odmrzne i pocne zblizavati,bez obzira na vjeru. Kao da je sve umrlo i nikoga vise nije briga. Mislio sam da cemo sa godinama biti sve bolji,a dozivjeli smo suprotno. Ali ipak,Vedo ce uci u istoriju BiH reprezentacije !!!
hvala na svemu
Hvala Vedade za sve sto si dao od srca za reprezentaciju!!!! Najezim se kad slusam Marjana kako komentarise od srca i iz petnih zila.Bila su to predivna vremena,uzitak za gledanje,navijanje. Onda je korupcija i mito uzela maha,otisao(otjeran)je Marjan,muke sa trenerima,poceo je pad koji traje do danasnjih dana. Imamo umjesto Marjana komentatore koji su vise za vremensku prognozu.
jedan od rijetkih koji je srcem igro za repku
Hvala kralju za sve 82 tekme 28 golova moglo je to i bolje i vise,citajte malo bice oprostaj u martu Ibisevicu,Spahicu,Misimovicu.
A ona seljadija zvana bhf napustila utakmicu...
sto ode moj vedo rano je jos Boze sacuvaj