Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je zbog Vede i njegovog tima, ali svaka cast za Rijeku. Drago mi je zbog njihovog prolaza...
Svaka cast Rijeki zasluzeno idu dalje igrali su srcem i dali sve da prodju i uspijeli su,zao mi Vede al ne moze covjek sam sve Stutgart los borit ce se za opstanak sigurno.
Možda i neće. Oni su dobar klub, i često su loše započinjali sezone pa bi onda zaigrali. Ali opet... Budžet Stuttgarta 120 miliona eura. Budžet Rijeke oko 4 milijuna eura. Vrijednosti momčadi : Stutgart oko 100 mil. eura Rijeka oko 17 mili. eura. Kapaciteti stadiona : Rijeka - 12.000 gledatelja Stutgart - 64.000 gledatelja. David pobijedio Golijata.
king jarane... lijepo ti to napisa... :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta za Vedu i ekipu, ali sta se moze!
veceras sam bio u gradu i kada mi je prijatelj rekao da smo prosli da je Rijeka odigrala 2-2 ja sam mislio da me zeza ali kada sam provjerio na internetu covjece ovo je povijest dobiti stuttgart na njihovom stadionu veceras cijela europa pise o Rijeci svaka cast jos se cudim sada dva kluba u europi dinamo i rijeka Hrvatski nogomet napreduje sve vise i vise steta sto i u Bosni nije neki klub prosao volio bih jer sam rodom iz bosne
ovi dresovi od rijeke izgledaju lose!!
Divni su. Slične ima i istra, s križom također...
Svaka čast Rijeci,uz pravi sistem,organizaciju kluba i novac mnogo se može.Ispali su danas mnogi favoriti iz 7-8 najjačih liga od autsajdera,uz Stuttgart kojeg su izbacili Hrvati,Udinese je ispao od Čeha,Spartak od Švicaraca,Nica od Ciprana,St.Etienne od Danaca!
Svaka čast za Rijeku! Hrvatska liga jača iz godine u godinu - liga s 10 klubova. To i nama treba pod hitno.
sarajevo, borac, siroki, zrinjski, slavija, olimpic, čelik, velez, leotar i zeljo to je to a ne neke zvijezde iz gradačca i ostali idioti
ha ha ha hahaha hahahahahahahahahahahahahah to vedo ubico
svaka cast!!i zasluzili su!igrali su srcem i glavom!malo srece nije na odmet ;)
wtf?
PONOSAN SAM HRVAT ŠTO SAM Nadam se da će jednom i naši BH timovi ovako da prođu, a ove godine smo imali velike šanse.
Pa ne može ih Vedo uvjek vaditi!!!
Žao mi je zbog Vede, a s druge strane čestitke Rijeci, ozbiljna i profesionalna ekipa. :)
kakvi ste jadnici pa 1.30 kvota i u 90 ga primate i raju obarate FUJ
Dok njihovi klubovi izbacuju ekipe poput Stuttgarta, naše ispadaju od bakljavara... fino.
i to klubovi koji su na trećem-četvrtom mjestu u HNL-u;)
Dobi Miljacka :)
safete daj zovi cocalica momak je redovan na terenu.......