Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo za majmune koji ne znaju sami naći_ http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php
Ibisevic je dao gol to je dofinitivno.. a sto se ibisevica tice on je igrac prosjecan stoji.. a stoji i to da igra Hofenhajma nije ni nalik igre u prosloj sezoni. A pored toka ibisevic je dao 10 golova.. da je igra bila bolja sigurno da bi se Ibisevic borio za mjesto sa Dzekom i ostalim. Pa igraci poput Olica Milera,Kolose,Grafite,Gomeza nisu dali vise od njega....
Je vaskrsenje Pele-a, zato sjedi na klupi u Hofenhajmu :-) Moze on svojih 9 golova, od kojih je tri dao jadnoj Herti u jednoj utakmici, okaciti macku o rep...Definicija prosjecnog igraca.
nije uradio nista - gledao sam utakmicu, Hummels veoma efektan AUTO-GOL. I u toku utakmice tako se pogodak i zabiljezio. Jeb@o vas Kicker i druge gluposti, vise vjerujem svojim ocima...lopta je bila unazad, da hje Hummels nije skrenuo u svoju mrezu, Vedo vjerovatno ne bi ni dosao do nje...ne risete zato.
JA VJERUJEM SVOJIM OČIMA I VIDIM DA GA JE VEDO ZAĆERO 100%!!! PUSTI PRIČE, VJERUJ INSTIKTU - SPRITE!!! ;-)
kralj si Oma ..al fkt
sad sam gledo na sport 1, ibisevic strijelac, bez dileme. ovi koji su protiv nek mu laznu kitu. ipak 10 golova je kolko tolko za pohvalu. reprezentativci njemacke, klose(t) i podolski, skupa dali 4 gola.
falim te K...rcu na udarcu
sto ne mogu strucnjaka iz fotelje.............
Vedo ga samo svojoj mami u vlasenici moze uvalit nikome drugom. Dragi Vedo idi nazad u Vlasenicu kupi sebi stado ovaca koznu frulu i sviraj po cjeli dan hehehehe!
Moj retardirani sin Pipo i ja volimo RS i cvrke. Pipo, prasence moje smrdlivo, ljubi te tata glavati i ruzni. pussa
ko pusti tog zekana s klupe.
gdje taj KLOC moze dati gol. on se samo slucajno tu zateko. MUUUAAAHHAAHA
bem vam ibisevica jest naso kome i kad ce gol dat
JEL IGRO NAS KLOC dzeko.