Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok ako je los, los je. Ali kakve veze ima sta je i odakle je? Glupo nekoga kritikovati pa kazati nemam nista protiv te nacije. Wtf?
Pa zna kakvi su, naprosto se čovjek boji. Sličaj primjer imaš i u BIH, jugonostalgičari iz SDP, NS pa čak odnedavno i NIP, se naprosto boje govoriti istinu, pa im je najlakše napadati na Bošnjake i njihove pozicije, a tamo gdje su Bošnjaci manjina, e tamo ne postoje njihove politike a ni kancelarije.
Znamo mi da Holanđani ne mrze Srbe, vole oni sjesti i popit sa njima i predat čitav grad bez ispaljenog metka.
Ma budala neka
Cuj nemam nista protiv Srba hahahaha
Kad im se mora crtati zato i Snaijder ovako objasnjava xD
Nemam nista ni protiv koga otisao sam da provjerim Dusan Tadic ove sezone ima 8 golova i 15 asistencija.
Statement se,aki je neko Los,Los je krvna zrnca nemaju veze sa tim
Nema ništa protiv srba?? Ima jedan stari recepat baš učinkovit
šta je ovo svi su se bre okomili protiv srba? 😂
moze li mi neko objasniti - ovi sto slusaju cajke, koju muziku po njihovom misljenju slusaju papci?
Naslovnice srbijanskih novina sutra...Sneijder protiv Srba...Vanredna konferencija Predsednika Vucica povodom izjave bivseg fudbalera...Hitna sednica Generalstaba Vojske Srbije...Sneijder preti Tadicu...Tadic:Zbog izjava Sneijdera osecam se ugrozeno...Upitan nastup srpskih fudbalera u Eredivisie...itd
Pošto je poznato da su Srbi omraženi u svijetu, pogotovo u Hagu u Holandiji, čovjek se odmah ogradio od te činjenice i rekao šta je mislio.
Vucic ne misli da nemas nesto protiv Srba moj Wesley
Snajder uz modrica garant americki spijun...nema drugo ovo je napad na srbiju
Belosvetska zavera bre