Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je čovjek, a ne ona krmad... Odvede nas u Brazil, još se sad i za ovo trudi :) RESPECT PAPE ♥
slazem se, ali ostale su jos 4 utakmice
Ovakvom igrom i ovakvim navijačima, to akoBogda neće biti problem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posle Brazila preuzmi državu i odvedi nas u EU
Suze :D
Stvarno me zanima mentalni sklop svih vas koji mislite da ce vam ruze poceti da cvijetaju ako udjemo u EU... I dalje ce nas voditi mangupi, i dalje cemo samo sluziti za "cheap labor force", samo sto cemo jos dobiti 10000 novih propisa i GMO sranje od jela. Kako da ne skontate da MI, NAROD stvaramo buducnost! Mi smo taj pokretni faktor! Inace sve pohvale za Papeta!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svoju vi reprezentaciju Turci imajte i za nju samo vi placajte. Mi ne zelimo placati za njesto sto nas ne predstavlja i sto nase nije. Vi Turci u Bosni imajte svoju bosansko-tursku repku i tako je i zovite, a ne da se kitite imenom onijh zemalja koji sa vama ne zele imati nista, kao niti placati vase racune, paraziti!
zanimljivo je to sto pricas bas tim bosansko-turskim jezikom.Cenu toliki gnjev onda prema "bosanskim-turcima".Idi se lijeci to bi ti bilo pametnije.Ili se ufati nekog pametnijeg posla od kojeg ces imati koristi..A ne da sam sebe ubijas u pojam sa necim sto nema veze sa zivotom.
Sto pape neodmara u BIH
Sto se ti ne odmaras na poslu?
Ciji je ovaj selektor, a?! Hercegovacki sigurno nije, a nije niti republikansko-srpski. Dakle, pisite kako valja i reite - bosanski selektor turske nogometne reprezentacije kojega placaju i oni koje ne predstavlja.
imam jedan dobronamjerni savjet za tebe! Popni se na 10 kat (ili sprat) i skoci na glavu! Al' ciljaj u kontejner za smece. - Cak i kao les si opasan za okolinu.
To je kao neki bosansko-turski humor, a?! To ocito samo vi zaostale, primitivne, mutave turske Bosancuge dobro razumijete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Papeta za predsjednika ;)
PAPE, SVAKA ČAST, SAMO NASTAVI TAKO!!!
staje za kolasnicem?
torente cuo sam samo da ce igrati za BIH, al me zanima kad?
Svi zajedno protiv "njih"!
E moj Safete, ti ljudi nemaju obraza ni stida. Nego napravi stranku i izadji sa njom na izbore, garantujem pobjedu!
Smo lud covjek moze dat svicarski ili austriski pasos za BiH. Brdo Bosanaca i Hercegovaca bi ucinilo mnogo sta da se dokopaju tih drzavljastava a ovi kontra. Jedno je igrati i sve to ima svoje mjesto ali kad jednom ponistis drzavljanstvo zemlje koja te je naturalizova, onda nema kajanja, jer ga vise neces moci dobiti.
Hrvatska je pod pritiskom i sad je teze dobiti njihovo drzavljanstvo nego sto je to prije bilo. Sto se tice BiH osim Svedske niko ne zeli da potpise o dvojnom drzavljanstvu. Nije istina da u BiH nece, nego ostale zemlje nemaju interesa, jer bi dopustili mnogobrojne mogucnosti koje ne zele. Recimo ti ako imas drzavljanstvo Svedske, imas firmu u Poljskoj a nato si jos drzavljan Bosne, ti komotno moze da preselis porez u BiH. Da u Svedskoj od porezne uprave dobijes papire gdje imas pravo kretanja u uzivanja u lusuzu i ako neplacas porez u drzavi, jer nisi ni registrovan da tu momentalno zivis, znaci mozes uvijek se tretiraki kao na posjeti. Placas mozda 11% poreza jer ta vrsta se dogovori sa BiH jer je gola dobit BiH. Jases na konju do mile volje i sve legalno.
Ustati i reći......PAPE !
Jedan je Pape...Safete dilbere ovako vise ne mozeee.