Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvazipoznati i kvaziobrazovani.
Zato ćeš ti uvijek ostati to što jesi - anonimni komentator na klix-u.
Anonimac, ali anononimac koji je, sigurno, pročitao više knjiga od svih njih skupa i koji ne priča gluposti kao spomenuti. Ako si glumac, to ti ne daje za pravo palamuditi kao što to radi ovaj Emir i slični. Budi mi pozdravljen, poglavice. : )
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
''Koliko su nam političari loši, toliko su Zmajevi moćni'' Ako je tako, onda cemo osvojit SP...
Emir Hadžihafizbegović i Tarik Filipovic! Dva najbolja bosanska glumca!
Sve je to lijepo za cuti,samo ne spominjite politicare,muka mi je od tih gadova! A Zmajevi! Pa oni su nas ponos,snaga i vjera u bolje sutra! Oni su nam dali nadu da mi jos znamo zivjeti i voljeti!
Šta kažu poznati iz ostalih gradova BiH? Ništa!!!! Ovo poznati samo u Sarajevu žive? E jesu i poznati u PM...
Vidim ovamo zabranjeno komentari za Amru, što li?
ja ne mogu da spavam nešto pa sam ovom Hadžihasiću malo spominjao porodicu što slika ženu na kafi, niđe veze pusti je da ćeifi i oni ugasiše komentare......
E šteta onda.
I za mene su vec pobjednici! Sve ostalo ce nas jos vise obradovati.
u 87.oj zabijam za pobjedu protiv argentine,u inat svim hejterima !!
špicem kopačke pod levu stativu, a avdija crna mambo? nije greška, samo avdija može pucati pod stativu, svi ostali gađaju pored
Dir. preduzeca, kad ce plata ? :D Sretno zmajevi !
1-1 bi bio idealan rez. ili 2-2 onda bi bili šampioni
Preporuka za klix, bolje da ste kontaktirali djevojku koja je magistrica sporta odsjek za nogomet koju lično poznajem i koja je svaki vikend na nekoj od utakmica Španske,Njemačke ili Talijanske lige i koja zasigurno mnogo više zna od ovih "poznatih".
bolje da si i ti meni popušila nego što komentarišeš
To je jedino što znaš komentarisati! A,vjerujem da bih više volio da si vidio tu djevojku nego ove glumce ;)
Šta. bolan više pišu o tome kako nas sad bodre Srbija i druge zemlje? Ne interesuje nas bolan to. Ne bitni su. Mi prozivljavamo najveći san od 1992 godine. Mi smo uvjek uz tebe BiH! Gdje god igrala, gubila ili vodila, uvjek smo tu! Prkosni, ponosni, inatni!!! Branili smo te u ratu, branit ćemo te i u blatu!!!!
pa je li 15-tog juna il 16-tog juna. nedjelja i l ponedjeljak. I bas u 00.00 sati, kod tolikog dana oni u ovo doba igraju, kad ja spavam :)
Jaoooo, ovo vam poznati? I usput rečeno, onaj klempavi Kasumović nek prati svoje Crnogorce, jer koliko znam on je odatle šljeg'o.
Slabiću,milogorče jesi to i ti šljego zajedno sa Kasumovićem sa dvije najlonske kese u Sarajevo? Je li ti ti to mami nisu bili dovoljni bjelopoljski qurci pa se sjatila u Sarajevo među 400.000 hargijaša da je zadovaljavaju. Mora da ti je i tata bio lijen na zadovoljavanju tvoje mame, pa šta će jadna milogorska fufica nego sjatiti se među 400.000 spremnih hargijaša za milogorske dronfulje.
Slabiću, milogorče budući da imaš 15 godina provjeri da te u egzilu u BIH nije napravio neki 100% bosanac. Babina milogorska lijenost se sigurno odrazila i na pravljenje djece.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nisu oni losi oni su lopovi.
"Koliko su nam političari loši, toliko su Zmajevi moćni"..njihova moć nam neće pomoći da popravimo političku situaciju u BiH - a..jah....... naravno sretno zmajevima u Brazilu, ali sta poslije Brazila, hoće li se išta promijenit??..... neće.....