Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napoli je igrao na to da ne primi go messija su cuvala trojica igraca u svakom napadu al opet je odvukao dvojicu igraca napravio prostor za semeda i grizmana i barcelona i takvi timovi uvijek kaznjavaju u tim situacijama
@Berimbolo Igrač sa najviše golova u el classicima. Igrač sa ubjedljivo najviše golova protiv jakih engleskih ekipa. A o asistencijama i ključnim pasovima da ne pričamo. Ali naravno, kad Messi odigra ponekad prosječnu tekmu, uvijek neko laje na njega.
Gattuso je samo preslikao što je unazad nekoliko godina radio Inter,Chelsea,Atletico Madrid i druge ekipe koje su koristile dupli blok protiv Barce.Ovakvom igrom je prvenstveno cilj ne primiti gol,a Napoli je primio gol i to kod kuće.Eto ima šansu da odigra istu igru u revanšu na Camp Nou,pa neka poslije izračuna koliko se isplati igrati ovakav fudbal.
@bolcung Ma nije batca toliko ni igrala jer znaju da im remi odgovara a kuci ce ih nabiti.
Ha, ha! ne kaze se "gattenaccio" vec, "catenaccio". Taj naziv su dobili po cateni sto znaci lanac. a to sto ste vi napisali je ispravno napisano samo sto gatto znaci, macka i nema veze sa nogometom.
@RufusAnonimus- izvinjavam se, ovo gattenaccio se odnosi na Gattusa. Izvinite nisam to primjetio odmah jer mi je rijec odmah upala u oko.
@EsadPlavi Upravo tako,a znali su da će ih Napoli dočekati sa ovakvom strategijom.Igrači Barcelone imali posjed lopte,iskoristili jednu priliku koju su napravili (što je jako važno)i vjerujem da su zadovoljnji u Barcinom štabu.A Napoli nastavio sa blokom i kad je Vidal dobio crveni kao oni zadovoljni rezultatom,a svi znaju da je Camp Nou najpodobniji za igru Barce,pripremit će teren kako njima odgovara,a Gattuso neka opet pokuša dupli blok.
Bešićaccio
"Nikola Maksimović i Kostas Manolas u potpunosti su izdominirali najboljeg igrača svijeta…" kao da je Jala brat pisao text...hahahahahahahaha
Forza Napoli🔵⚪
Messi je odličan fudbaler isto kao i Ronaldo, fakat ne kontam zasto se kompleksaši svadjaju oko toga ko je bolji. Najbolje utakmice koje sam gledao zadnjih 10 godina su bile utakmice izmedju Barselone i Reala. Proci ce jos dosta vremena dok se pojave takva dva fudbalera. Iskreno volio bih ih vidjeti zajedno u jednom timu poput Juventusa dok jos imaju kuveta u sebi.
Tipicno za talijane go i bunker
MESI JE NAJBOLJI IGRAČ NA SVIJETU.MOŽDA IMA BOLJIH STRIJELACA ALI IGRAČA NEMA.ON JE SINOĆ IGRAO I ZADNJEG VEZNOG I SREDINU I NAPADAČA.NIJE DAO GOL NITI IMAO 100 %-TNE ŠANSE ZATO ŠTO SU NON-STOP OKO NJEGA BILA TROJICA A NAPOLI JE IGRAO BUNKER TOKOM VEČINE UTAKMICE, TO NE BI PROBIO NI S 400 RAKETNI SISTEM!
Nisam fan Barcelone ali realno ljudi su odigrali koliko im je trebalo za neriješeno u gostima.Na Nou Campu bit će minimum dva razlike za Barcu i siguran prolaz dalje.Gatusso je nikakav trener