Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNA LI MI KO RECI KADA JE ZELJO PROSAO DRUGI KRUG
TO JE ZATO STO JE SARAJEVO NAUSPJESNIJI KLUB IZ BOSNE I ZATO GA PRENOSE,DA NAROD MALO VIDI EVROPSKU EKIPU,A NE MALE STRUMFOVE KOJI BRUKAJU NASU DOMAVINU,JER SE KOLA PUNI U HADZICIMA,A MELJO U MARIBORU
Hoće mujezin uživati i gledati utakmicu sa munare.
treba još jednom naglasiti da je sarajevu ove sezone cilj dupla kruna (KAO I UVIJEK)!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ti vodis djeciju diskusiju glupane, Levski je najtrofejni klub Bugarske koja je miljama ispred nas, GENK je sila evropskog fudbala, Helsinborg, Spartak, Orebro.... De nam ti navedi i JEDNU eminentnu evropsku ekipu koju ste vi izbacili u proteklih 15 godina? S odgovorom na to pitanje se zavrsava danasnja i buduce diskusije ako si pametan, a ako nisi nastavi valjati GLUPOSTI, vi nista drugo i ne znate!!!!!
smijesno, porediti levski otprije 8-9 godina i levski danas ok dudelange je izbacio salzburg, koji je izbacio paris sg prosle godine zakljucak dudelange je veci klub od psg ajd bjezte i ne brukajte sa ovakvom diskusijom
Sjecas li se Levskog, kako ste vi prosli s njim (niste mu mogli gola dati), a sad mi ti reci kako smo mi igrali s njim? Unaprijed hvala!
J.E.B.E.M i sarajevu i arenu sport.Ako je razlog da ne prenose Zelju taj sto smo 20 godina igrali u drugoj ligi Jugoslavije N.A.J.E.B.E.M vam se majke i porucujem LIMVO TE LJOZE.P.S Kad Amar napravi Telekom Arenu molit ce te Zelju da igrate evropske utakmice K.I.T.A.R.I .
cuj najuspjesniji kub hahahahahah u cemu to? , imaju jednu titulu (kupljenu) u 20 godina nezavisnosti (ko brotnjo, modrica, leotar) ispali ste od 9-plasiranog tima nizerazredne crnogorske lige, pa vi sa ovakvim ritmom necete stici do 6 (SEST) titula prvaka ni do 2100 godine i porediti tim (MARIBOR) koji je izbacio lion za igranje u grupama lige prvaka prije par godina, prosle godine izbacio glazgov rendzers, a i ove godine je blizu grupa lige prvaka, sa nekim crnogorskim ublehama iz malog zaseoka sa desetak hiljada stanovnika koji je donedavno igrao u nizerazrednim ligama, titogradskom podzsavezu itd itd ne stavljajte nas u usta jer smo na nekom drugom nivou, ne igramo ni ista evropska takmicenja i nabijamo vam redovno kompleks, oduvijek i za jos sto godina se necete izlijeciti
Eto nek vi lezite na parama, vama bio ponudjen, vi odbili, mars majmune jedan placete po gradu da vam se sredi stadioncic koji na sve lici osim na stadion i sad ti nema pricas kako vi imate para, kako ste nekoga odbili i slicne gluposti. NE RISE! Popij jedan BEST TRAVNIK!
Naprijed Saraj\'vo !
ovo je jusufbegovicu zadnja konferencija za tisak kao sefa strucnog staba amin jarabi
@ ARENA SPORT A POSTO I TI DAJES GLUPE KOMENTARE, TREBA DA ZNAS DA JE OVAJ UGOVOR ZELJI BIO PONUDJEN PRIJE 3 GODINE, I NARAVNO DA JE ODBIJEN, JER SU U PITANJU MALE PARE, KOJE SU VAMA SVAKAKO DOBRO DOSLE, JER STE OPSTE POZNATO ZESCI KOKUZI. AKO SE PRENOSE VELIKI KLUBOVI, STO ONDA PRENOSE I CELIK, PA ONDA PAZOVU, PA OFK BEOGRAD I OSTALE VELIKANE. HVALA BOGU KAD SE UZ OVE EKIPE SVRSTAVATE U VELIKANE, TU VAM JE MJESTO. SUTRA CE TE PRIMITI 3 KOMADA OD OLIMPIKA, NA OCI ONIH KOJI BUDU IMALI ZIVACA DA VAS GLEDAJU. A SAD P.O.P.U.S.I. ZETU.
@HHHHHHHHH.... KAD POSTAVLJAS GLUPA PITANJA, TREBA DA ZNAS DA JE IZBACIVANJEM SERIFA IZ MOLDAVIJE PRIJE DVIJE GODINE IGRAO U ISTOJ FAZI TAKMICENJA KAO I TVOJ TORPEDO SA ZETOM. FAZON JE STO ZELJO IMA TAKAV KOEFICIJENT DA PRESKACE PRVO KOLO, KOJE TVOJ TORPEDO MORA ODIGRATI. ETO TAKO...
4fudbal .com TIP DANA, detaljna analiza...
KAKO DA TI SE OBJASNI KADA TI LAKSE UDJE U - S U P A K - NEGO U GLAVU ?????
@ODIN Je li ti se javljala mama iz Istanbula, kazu da je odusevila turke oralnim sposobnostima