Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, ovo je samo za 21 vijek.
I da tu nema Mihajlovica, nije mi jasno.
1. 1. 1. 1. 1. Nastavi niz 🙈
Ma samo Ronaldinho, msm opcenito bez slobodnjaka
jest da nisam njegov ljubitelj ali kako nema sinise mihajlovica na ovom spisku
Možda jer se samo važe golovi preko 2000.godine. Samo u Italiji je dao 28 kom a het-trik iz slobodnjaka protiv Samdorije je za respect.
I ja sam požurio sa komentarom, ali obrati paznju na naslov, najbolji u 21. vijeku... Siniša je svoje odradio najviše u 20tom.
Juninho je br 1 definitivno. Pjanic je ucio od njega a i Juninho je bio jako korektan prema njemu. Sjecam se kad mu je pustio slobodnjak protiv Reala i kada ga Pjanic zavali i izbaci Reala iz nokaut faze LP