Ljetos masovno dolazili turisti
17
I bez online prodaje Željin fan shop vrhunski posluje
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@info! Tvoja ga mama voli iz guzice u usta hahahahahahahahahahah
ZA ŽIVOT CIJELI!!! 1921
eki pitara,tek prve dvije godine dominacije a vec ovakva agresiva :))) Vidi se da vam je Radovan bio u upravi.. I Blekic takodje :))
kada tzv. Navijači manjeg sarajevskog kluba traže svaki članak kako bi oni iskazali svoj nedostatak mozga, mogu slobodno reći da smo dobili novu jediničnu mjeru za nabijanje kompleksa u BH fudbalu - Fudbalski Klub Željezničar. crknite ljubomorci. :-)
Prethodni komentari samo vjerno docaravaju situaciju u kojoj se mi svi zajedno nalazimo,tj letargiju i nezainteresovanost da se nesto pokrene,promijeni.Ovo je super prilika za nekog informaticara koji je spreman da radi dobar posao.Ali svi cekaju da vas neko pozove na gotovu stvar.A gdje su prijedlozi,ideje??Ocigledno je da ljudi sami ne znaju kako da pokrenu on line prodaju a nije tesko otici do Grbavice i dati prijedlog. Sretno gospodo nezaposleni forumasi!
cUJ U NAS SIPTARI ? PA U VAS SU VECINA ROMI,KAD JE TEKMA POLA KRIZA (ROMSKO NASELJE U VISKOM) SIDJE I ODE NA TEKMU,a o tome da nosaju odjecu sa vasim grbom da ne pricamo ;)
Ima li da se kupi suvenir Strumf ili Strumfeta ? hahahahaha Hz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sarajevo do mezara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F.K.S>F.K.z copy-paste
ej dizajnera i govana. sadasnja garnitura na jugu ima obraz ko opanak, ne stide se nicega. agentrura 1987
sjećam se kao da je juče bilo ...zransparenti HZ GORICA,HZ BUĆA POTOK,HZ GRDONJ,HZ LJEŠEVO,JOJ OCM LJEŠEVO JE NAJJAČE NEMA VIŠE PITARA POMRLI POSLIJE ZETE SVI
zna se ko vam je donio pare od skica. kakav dizajner kakvi bakraci skice vam rade navijaci. uzeli ste pare od tih skica l vi sa juga sutite jer ste ovce pa da se coban ne naljuti.
4225
I jos nesto,molio bih manijake da organizuju online prodaju,ipak je 21 vijek,nije to neki bauk!!!!
Navijac sam Sarajeva i sve postujem i razumijem ali mi stvarno nije jasno sta je doticni novinar sa ovim tekstom htio postici???... Zar je problem bio otico ba grbavicu pa fino uslikati par slika doticnog fan sopa,pa braye mili staviti slike pa napisati neki ozbiljan tekst, bez obzira na prodaju a ne lupetati hluposti o turistima i nekakvoj prodaji... Ko nadje turistu na grbavici ja ga licno u s.u.p.a.k. poljubim.... Hvala.
Jel to opet otvorenje bilo
E ovako izgleda kad tokari, masinbravari i masinovođe i ostala buranija hoce da glumi nivo. Kad se sprdas s njim zbog toga, njima cudno
Tobe jarabi procitam ruzan komentar o tebi ovdje a bude mi drago... valjda sto im osjetim taj bijes, tu nejac... isti one tuzne cuke sa velikim klempavim usima...MA SAMO TRPAJ ŠAMPIONE!