Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spanska sapunica, epizoda 235
igrate u cetvrtak utakmicu decenije, ne znam sto tebe ova tema zanima?
Ma nigdje veze samo se vrte u krug sa ovim trenerima nema tu napretka
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kralj Husref
@85 Jesi zakrmio na Ismira. Koliko te tatica Hajro plaća?
@gouser85 ti si petokolonaš.....srb
Ako se vratis popiso si se na samog sebe i svoje suze !!! Imas li dostojanstvo ?
E moj Husrefe sta si sebi dozvolio, ja da sam na tvoje mjestu radje bih zeljezo sakupljao nego se vratio na klupu FKS nakon svega sto su ti ucinili.
Ja ga vec vidim ponovo otjeranim.
opa, nešto novo.....
Jedino on u ovoj našoj truhloj ligi ima muda da j.be majku takozvanim zvjezdama. Prvo staviti za direktora nekog ozbiljnog (ne Hadžibegića ljigavca i narcisa) pa onda slagat kockice. Bojim se da ovo neće biti novo gašenje vatre benzinom uz obavezno pranje novca.
kratkoročno rešavanje.....
Nisam siguran da je Musemić pravi odabir.
reci ti ime i prezime ko je pravi?
Kao navijacu Želje, nije mi drago sto ce se vratiti, jer je 100% uvijek bio najbolje rjesenje za sa. Ali su se levati 4 puta pišali po njemu, a njemu haman nije dosta
Vise i husref i bogu i narodu je dojadio,isto sve kakav husref kakve trice,treba biti mlad i ambiciozan trener,ma smijesno.
Najbolje rjesenje za FKS..njemu se mogu halaliti i losi rezultati,tako da definitivno najbolji izbor i trener koji moze podnjeti pritisak Koseva i Hordi,jer Husref Musemic jedan je od nas!
Nevjerojatno kako iste greške ponavljamo. Definicija ludila
Imali neko da prodaje ulaznicu fk Zeljo-Baku
i pored svega što su mu uradili,,,ljubav prema Sarajevu je jača od svega.
Da Fergusona dovedu ne bi nista bolje bilo.
Ovaj strumfove sa Igmanom tuce
Samo Hus, da ih gađa kopačkom u glavu kad zaseru