Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u napad jedan je Hase!!!!
Kur*em te BIJEM! :))
daj obecaj barem da cemo imat redovno hrenovke,...makar poslije treninga!
biće te vi moj racku
Lesi se vraća kući 3
SVI SU ISKOMPLEKSIRANI TOBOM, TOLIKO VREMENA POROVODITI KUCI NE MOZE NIKO, NABIJAS LJUDIMA KOMPLEKSE, TVOJ REKORD PROVODJENA U SOBI NIKADA NIKO NECE SRUSITI!!! A TEK KOMPLEKSI O SARAJEVO, O TIM SILNIM TUTULAMA KO STO IH IMA BROTNJO I MODRICA, PA TO JE CUDO... lezi keruuuuuuuuuuuu, leziiiiiiiiiiiiiiiii spavaj makar sat vrremena kada vec ne izlazis iz sobe!!!
Kad se sjetim komentara izdajnika, tipa neće Musemića on nedozvoljava da mu neko drugi određuje sastav i slične nebuloze..., eto izdajnici vidite li koliko vi lažete i izmišljate kada je velikan u pitanju..... Kompleks zvani 1946 je čudo :-))))))) Husrefe, znaš šta ti je činiti...., sretno i beričetno.....
A,bogami kako vi igrate da zamjenite dresove sa Travnikom nebi bili ni medu deset.Suti I nelupetaj.
17 najava napada na titulu ove sezone hahahah. Hajd sto druge lazete, AL NAJGORE JE SEBE LAGAT' !!
S ekipom koju sada ima Sarajevo, ne bi ništa zajednički napravili Musemić, Mourinho, Ferguson, Guardiola, Macini i još deset najboljih trenera na svijetu. To je skupina ispodprosječnih igrača koja će i dalje gubiti od Travnika, Radnika, Gradine i drugih velikana.
Husref i Alen Škoro se u ovaj jadni klub vraćali 140 puta... svaki put naprave sve veću frku oko toga, i svaki put i jedan i drugi odu podvijenog repa. Pa kakvi ste vi jadovi, ja ne mogu da vjerujem. Hvala Bogu pa je normalnim ljudima dao i jedan normalan klub, u kojem se puno više cijene ljudi koji vole taj klub. 1921 ! Željezničar za život cijeli!
da si valjo do sada bi bio trener nego nemaju drugog levata pa hajd njega LEVAT JE UVJEK LEVAT ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOO
simpaticno koliko strumfovi prate F.K.S. , vise nego svog selju
ne znam kako je ovo podnio direktor, buduci da je sa BIVSIM clanom uprave birao trenera. kakvi laici...
@ba Pa ja priznajem to jest i najveci uspjeh jednog BH kluba i gledao sam tu utakmicu 100.puta,imam cak i kasetu.No,to je bilo davno,druga smo drzava,al vi da ste sad neka institucija NISTE.Sto se tice titula,niste daleko ispred nas,ove godine imate los tim a nadate se "duploj" @Momcina Tebe "ignoriram" jer ti nemas pojma.
BRACO PO BOJI... NE MOGU,NEMAM SNAGE...
Ja koliko znam imate 3 titule priznate od UEFA-e (što se jedino pika zar ne). Mi imamo 6 priznatih od iste te UEFA-e znači duplo. Imate trenutno bolje rezultate u Evropi, što ne sporim, ali nemate neki aman zaman rezultat da bi vam neko zavidio (osim ako su vam pretkola lige UEFA fantastičan rezultat). Mi imamo polufinale KUP-a UEFA, jeste da je prije rata, ali to je i dan danas (a bit će izgleda i zauvijek) najveći uspjeh jednoh BH kluba u Evropi. Znači malo više realnosti ne bi škodilo, kakvi crni kompleksi, kakva noćna mora, još ste iza nas realno.