Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živ i zdrav nam bio, da još mnogo godina vodiš naše Sarajevo ka osvajanju trofeja i boljoj budućnosti.
Poslije 0-8 ja sam mislio da ce te srce opaliti al iskreno
ma ima stent i pejsmejker, samo ne smije blizu magneta ili razglasnih zvučnika hodati, da ne zatrokira.
DA SI KARAKTER OD COVJEKA POSLIJE ATALANTE BI UZEO OTKAZ A OVAKO PRODAJES LAFINU PO BH
Jbt, dali su ime stadionu koji NIJE njihov, po ćevabdžiji koji NIJE odigrao ni jednu tekmu za reprezentaciju Jugoslavije! A mi ni svlačionicu nismo prozvali po Ivici Osimu koji je igrao za reprezentaciju Svijeta! Nije unišao, nego ušao, nije Sarajevo, nego Željo...
onaj ko je nastimao ligu na samom pocetku
Poserem vas
sta ti imas sa zvezdom i srbijom skotu bosanski
Ko normalan jos prati ovsj klub nakon Atalante....🤪🤪
Koliko ulozite toliko ce se i vratiti!
Dolaskom Tana ocekivalo se da klub ide uzlaznom putanjom ali to nije slucaj.Zalosno je da klub nije u stanju zadrzati ni prosjecne igrace tipa Sarica ili sada Adukora i Rahmanovica koji ce izgleda takodjer otici po isteku ugovora,a kamo li da dovede nekog atrativnog igraca zbig kojeg bi navijaci dolazili na utakmice.
Husrefe prije svega svaka cast na trenutnim rezultatuma i prvom mjestu na tabeli.Sto se tice posjete na stadionu raja ne dolazi prvenstveno zbog amaterskog fudbala koji se igra,a da smo veliki amateri pokazala je utakmica sa Atalantom.Osim amaterskog fudbala jasno je da klub nema nikakvu viziju ni strategiju kako dodje makar na nivo klubova iz regiona.
Jbt, dali su ime stadionu koji nije njihov, po ćevabdžiji koji nije odigrao ni jednu tekmu za reprezentaciju Jugoslavije! Jbt, mi ni svlačionicu nismo prozvali po Ivici Osimu koji je igrao za reprezentaciju Svijeta!
Nisam mogao citati dalje od naslova. Bezbeli debakl protiv Atalante pravda uspjesima protiv Sloge, Želje, Krupe i ostalih seljačkih klubova.
SAMO PAPCI I KLOSARI PRATE OVO
MALI MALI KLUBOVI, NEKI FK SARAJVO I NK ZELJEZNICAR, NEKI MALI MALECKI KLIBOVI OD KAD POSTOJI BEJ HA PROTEKTORAT MEDA NE MOGU. NIKAD PRAVOG TAKMICENJA VIDJELI NISU