Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raspad sistema u tuzli, nijedan sportski kolektiv ne funkcionse zato jer ocekuju pare od opstinskih i kantonalnih vlasti. sport u cijeloj bih je na najnizim granama ikad, bolje je bilo 1998, kao i standard zivota. sto smo dalje od rata sve nam je gore.
I treba da očekuju od kantonalnih vlasti, jer zbog toga i postoji kantonalno Ministarstvo sporta. Čemu ministar, savjetnici, saradnici, vozač i ostali?
@laganitza To ministarstvo bi trebalo da postoji za infrastrukturu,da mlade privuce sportu a ne da pomaze profesionalne klubove. Mislis da grad London recimo uplacuje novac Arsenalu,Chelseau,Westhemu i jos 20 ili vise profi.klubova koje imaju. Dakle,aki si profesionalni kolektiv ili se sam finansiraj ili pod katanac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
početak kraja simpaticne slobode... nije niko budala da se trudi, a da svi oko njega daju sve od sebe da to sto brze unište. ja mislim da ce tek sad imat razloga navijači da psuju sa tribina
Šteta zbog BH fudbala, ovakvih nam treba što više u našoj ligi. Što se sSlobode tiče, primite moje iskreno saučešće.
Raspad sistema u samo najavi :))
Sloboda Bingo.......Top prica......
Sloboda Bingo.....
Sloboda Bingo.......Top prica......
zadnji rezultati(kvote na kladionicama) proslog prvenstva sve govore...100000 na drinu,,opet ima svu svoju lovu ulozenu u Slobodu i u plusu,,,i ostalih par cudnih rezultata....kocka je kurva,,,
feeling dušmanski hihi
a jesu se bili digli hahahaa pisam vam slobodu i tuzlu ispali dabogdaaaaaaaa
pišam ti i želju i sarajevo... i sarajevo
Politika buraz,izbori,hoce da ruse jasmina...
Seljačina i lopovcina ,sigurno je omastio brkove i sada lagano bjez' nazad da voza kamione !
Sigurno ti je on guzio nekog bliznjeg clana porodice cim ga tako dobro poznajes....
Crne dane i nestanak vam želim. Mogli ste barem prije potopa uzeti dvije titule lani, ali jok guze tuzlanske ste dali. Zato završite poput Brotnja ili Modriče.
Koga briga sta ti zelis..
@ludikure tuzla jedan od najljepsih gradova u bosni i hercegovini, prelijepi trgovi sa fontanama, jedini grad u evropi sa slanim jezerima u centru grada, lijepi i uredjeni parkovi... mi zadovoljni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
druga liga vam ne gine
I jesmo za druge lige.
#bem mater svima u pak .a.s. ko je lajko ovo.
Pljuni me ako ovo nije klasični politički zaćeritis i ako nema direktne veze sa izborima za gradonačelnika. Azmir se stavio na "nečiju" stranu, a lafo se ne zna na čiju. Da je htio ostati politički neutralan, ne bi ovo uradio u ovom momentu, nego bi sačekao 15-20 dana koji mu ništa ne znače. Joj koji smo mi idioti, dio mene bi majke mi volio da nam dođu "Fahrovi i Kukovi" ljudi na vlast, pa kad je bal, nek i hala gori.
e tada bi u kantonalnoj ligi fasovali od banovica 100%