Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko mi je zao sto je ovaj covjek morao zbog politike da ode iz Slobode, stomak me boli kad vidim šta su za godinu dana uradili od kluba...
@ubicars Ne rise
@Okrutni Hamo Nema veze, ovaj čovjek će doći težim putem do vrha Premier lige i svima se hladno nasmijati u facu, a šalabajzeri će ostati samo šalabajzeri.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovom čovjeku treba dati savez BiH. Čovjek bi čuda napravio na svim frontovima Kapa do poda majstore
@dmachiaveIli Poprci sta, prodje ti zivot u glupostima
To care, 👏👏👏👏👏👏👏 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Što se lakta lik u gro plan ... sve za cvaju! Nema nigdje lakše I jeftinije sebe uzdizati I reklamirati nego u BiH. Zašto ne pišete o štimanju I rješavanju utakmica njegovih klubova za kafanskim stolovima? Isto onako kako kupuje ove medijske prostore tako kupuje I utakmice! Neka mi neko kaže zbog čega bi tamo neki Hazmir iz nekakvog sela, predsjednik nekakve seoske ekipe bio interesantan medijima a da im prije toga ne plati? Normalno je besplatno treniranje za njie 10 u selu!
P. S. Vjerujem da će na kraju balade Slobodu fuzionisati sa "Tuzla City"-em kako ne bi završili u stečaju I biće "FC Sloboda Tuzla City" :D
Mnogo ljepše je da se zove samo FK Tuzla. Riječ "City" nije bosanska riječ i može se koristit samo kao "Manchester City takav sam i jaa, zato sam te dušoo zavoleo jaa".
Svaka cast. Koji bi jos bogati biznismen vratio se u nase kukuruz lige da preuzme neki klub. Samo napred aBd Sloga u Premijer Ligu..
Simin Han i Gornji Čaklovići, sve go Podrinjac, pljuc
Nego Azmire prijaeljski savjet Cuvaj zivce cuvaj zivot uzivaj pusti budale nek se u svom zacahurenom svijetu ubjedjuju kako su najveci gradjani i gospoda svijeta a svi drugi seljaci i dosljaci Da im sagradis El Dorado opet ce te protjerati kao iz Slobode koju si iz blata izvukao
Nisam neki "navijač" ali volim i navijam za Slobodu. Međutim podržavam Husića, Slobodu je iskopo iz groba kad su je svi bili sahranili i jako sam ljut na Klub pa i Fukare koji su ga otjerali ili nisu stali uz njeg.
Sloboda je mogla puno postici sa ovim strucnjakom na kormilu.. Ovako ce sugavi izbjeglicki klub postat veci od moje Slobode koju su unistili politicari sa Jasminom Imamovicem na celu..
Nije on nikakav strucnjak , on je samo biznismen koji bi ulagao u sport , a Ciro Blazevic je strucnjak .
navijas za klub koji se zove SLOBODA, a drugi klub iz svog grada nazivas sugavim izbjeglicama... bravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SVE NAJBOLJE AZMIRE..puna podrska!!
Covjek kupi utakmice, hoce da kupi i da udje simin han, isto sto je radio sa slobodom. A to ds ima vizije pricajte qrcu
a drugi ne kupuju..zeljo sarajevo leotar modrica siroki i da ne nabrajam nisu kupili svoje titule?