Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti momak pod ruku sa Kosticem.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
Evo ga ko' naši političari, moraš ga puškom tjerati. Legende kluba zovite a ne neke propale trenere.
Hurtic nikad nije ni.bio trener
Isto ko Uscuplic... Brukaju nas sa ovim "trenerima"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrška Hurtiću a diletante otjerati na tribine. Rustemovića, Radovca i Duljevića pod hitno na hlađenje glave. Radovca možda poslati na posudbu u Visočku Bosnu. Said pustio guzove ko moja pokojna baba.
ha ha rekoh ja boli njega neka stvar za sarajevo. on neće podnijeti ostavku jer smatra da je murinjo. kreten ni djecu nije zn ao trenirati,a uzeo seniore.
Ma sve treba otjerat samo ostavit onu ženku što je frisko došla ona nije kriva ni zašto
dotakli smo dno samo ispod nas je željo
SRAMOTO JEDNA !!!!
kada misliš da je dotaknuto dno, FKS pokaze da moje još gore
A što niko od vas ne proziva šefa skauting službe Faruka Ihtijarevića? Sve ove kvazi igrače je on pogledao, vidio i aminovao. Šta, Hurtić će otići, a Faruk ostaje jer zaslužuje?
Dovoljno vidjeti stručni štab, skauting štab, one koji vode klub.... i odmah imaš nagon da povratiš...fujjjjj
Ja sam Slobodas i nije moje da nekome pristajem na muku ali Hurtic je u ovome svemu najmanje kriv.Na kraju proslog prvenstva i katastrofe na Tusnju se vidjelo da covjek ne zna i kriv je onaj ko ga je ostavio na tom mjestu.Doveli mu more polovnjaka koji ne mogu i ne znaju bolje igrati i sad se ibretite nesto!!!!Ogromne pare neko uzima na igracima,pa Saric je za 3x manju platu u Slobodi igrao 5x bolje,Cetkovica,Saida i Bekice ne bih ni pominjao.Jos samo da vam Safeta dovedu i to je to,kraaaaaj
Čuj Slobodaš hahahaha misliš ti si Fukaraš??? Jel na to misliš?
Ma jašta, prespavaj i ti kao onaj Kostić. Netreba vama psiholog nego kandžija i narednih 5 kola bez publike.
Prvo poluvrijeme vidljiv psihološki pad ekipe posebno nakon primljenog gola .Sarajevo je imalo sreće što nije otišlo sa tri gola u mreži. Neke promjene u pristupu i načinu rada sa igračima treba realizovati. Možda da se pokuša sa receptom iz drugog poluvremena gdje je Sarajevo nakon nekoliko loših predstava počelo da igra fudbal konačno .
Menadzer Husaric vam unistava klub, pa zar ne vidite da je vise od pola tima iz Slobode ljudi moji? Napumpava plate igracima i svi se tale dok se vi nervirate, zar ne vidite da ona dva Bekica u TOSK-u ne bi mogla igrati?
Ma u Sarajevo treba dovesti bar jednog pametnog koji nesto zna o fudbalu.Ovim interedzijama je odgvonilo.Sarajevo u srcu a ne u dzepu
Ama idi vise iz ovoga kluba! Nikad nisi bio trener niti znaš to raditi. Kako samo možeš poslije ovakve utakmice ostati na klupi!? Pa mene bi bilo stid,al valjda se u ovome društvu izgubio taj osjećaj da kad si kloc da te boli...
Treba otjerat i tebe i upravu...dovesti legende kluba da spase sto se spasiti da