Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije krv voda, pod stare dane ipak rodna gruda povuče, jedna je Bosna a vi se pretvarajte koliko hoćete kako kao više volite tamo neku Hrvatsku....;)
@Ebony Od Une do Drine od Save do mora samo takva nasa Bosna zna i biti mora! :) Hercegovina je regija u Bosni i Hercegovini kao npr Krajina a Bosna je skraceno i umiljato ime drzave Bosne i Hercegovine ... gradjani Bosne i Hercegovine su Bosanci i to zna citav svijet, od srbije i hrvatske do Australije i Ameike, Hercegovac postoji samo u Bosni i to ti je isto kao Krajisnik!
Paradoks Krstajic igra na stadionu hrvatskih branitelja. U sve se uvlači politika, čak i u ime stadiona.
Pozdrav Kiseljaku :)
Bas su se "skockali".