Susret velikih imena
17

Humanitarni meč u Kiseljaku: Dolaze selektor Srbije Krstajić, Elvir Bolić i bronzani Vatreni

Klix.ba
U Kiseljaku će u petak 20. aprila na Stadionu hrvatskih branitelja s početkom u 16:30 sati biti održan humanitarni nogometni meč između organizatora udruženja PRONT i Humanih zvijezda Hrvatske.

Utakmica se igra za izgradnju zgrade edukacijsko-rehabilitacijskog centra u Kiseljaku, a projekt izgradnje podržao je i Ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Za ekipu PRONT-a nastupit će brojne poznate zvijezde kao što su Ivica Šurjak, Nenad Pralija, Elvir Bolić, Mladen Krstajić (aktuelni selektor nogometne reprezentacije Srbije), Igor Musa, Spomenko Bošnjak, Nermin Šabić i mnogi drugi vrhunski sportisti i ljudi iz društvenog života.

Za Humane zvijezde Hrvatske, kojima je ovo ujedno 120. humanitarna utakmica, nastupit će kapiten Goran Vlaović, Mario Stanić, Dražen Ladić, Boris Živković, Branko Stupar, Marko Babić, Mato Neretljak, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, a svoje mjesto u ekipi Humanih zvijezda trebao bi imati i aktuelni selektor hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Kapiten Humanih zvijezda Hrvatske Goran Vlaović, nekada jedan od najboljih igrača iz generacije popularnih Vatrenih, istakao je kako već treću godinu uspješno surađuju s udruženjem PRONT te se raduje ponovnom dolasku Humanih zvijezda u središnju Bosnu, ovaj put u Kiseljak.

"Prije dvije godine u Vitezu nas je dočekao pun stadion. Prošle godine Mostar je pokazao veliko srce, publika nas je tu dočekala raširenih ruku. Sličnoj se atmosferi nadam i u Kiseljaku. Nadam se kako će nas dočekati pun stadion i odlična atmosfera", izjavio je legendarni igrač Vatrenih Goran Vlaović.

Atmosfera u Kiseljaku i okolici sve je zagrijanija pred ovu utakmicu, zanimanje ljubitelja nogometa za ovaj susret sve je veće.