Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudina!
i drugi su samo se ne eksponiraju :) insigne je dao svakoj bolnici dao 100hiljada
Kad je neko INSAN, kapa dole RONALDO MAJSTORE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma može Mesi biti bolji igrač od tebe ali bolji čovjek nikad. Svaka ti čast!!!
Zbog čega? Ima njih još dosta koji daju u humanitarne svrhe samo što se oni ne promovišu na ovaj način. Ako hoćeš biti čovjek uradi to u tišini, a ne uvijek preko novina da čitav svijet zna. A Ronaldo je dokazao kakav je čovjek utajom poreza. Lik rizikuje zatvor zbog 14 miliona. Pohlepa je čudo.
@gooUser1563701828 , Ronaldo je dobar ali nije bolji čovjek od Messija. Koliko je samo Messi puta pomagao drugima na sve moguće načine. Ukucaj samo na googlu: Messi donirao ili Messi donates
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dajte slike sa dokazima.....ja vidim samo sliku Ronalda ovdje
samo glupi klix ovo i dalje širi kao vijest,a nije tačna uopšte,i dok drugi pišu da je to lažna vijest,kao i sve što portali pišu generalno,ovaj provincijski portal samo želi klikove..
I sad svi fake fakee news.. ko da je bitno jel fake ili nije lik je svakako humanitarac.
Glava dole legendi.. I nek bude ovako javno sve. Moguce da i drugi doniraju ali toliko drugih ljudi to zloupotrebljava i uzima sebi.. Ti si legenda i nek ti Bog da svako dobro, tebi i tvojoj porodici.
Potvrdjena lazna vijest, molim da barem sacekat malo kad prenosite svasta, kao i kad je Mladic "preminuo".
Lazne vjesti hahaahah
Sto je reci covjek, ljudina..Djaba sve pare na svijetu kada nemas srca da pomognes ljudima kojima je potrebna pomoc.Jos jedan dokaz da si najbolji na svijetu Ronaldo
Gospodin
Kao prvo, sve su već objavili da je fake news. A kao drugo, S. Mane ili Messi (napravio školu u Siriji i dj. bolnicu u Argentini) su također humanitarci ali se svojim djelim ne hvale na sav glas.
Ovo su lijepe stvari za procitati, a ne ove nase politice glave koje se samo svadaju svaki dan ko ce imati vise.
Najhumaniji sportista, a jeste li ikad culi da je davor suker dao 1 euro u humanitarne svrhe ? Nikad nije pice platio, 7-8 puta smo sjedili zajedno a uvijek zmija u dzepu
Ne lijepite se na ovakva sr*nja k'o muhe. Portugalski mediji su dokazali da je ova vijest lažna i počeli su je masovno svi uklanjat sa svojih portala jer su se provalili.
@forza_456 Evo i ja čitam engleske i njemačke medije. Fake, definitivno. I oni koji su jutros objavili ovu vijest, već su je uklonili. Ali neka je još na klixu da se naši seljoberi prepucavaju.
Ne lijepite se na ovakva sr*nja k'o muhe. Portugalski mediji su dokazali da je ova vijest lažna i počeli su je masovno svi uklanjat sa svojih portala jer su se provalili.
Ronado je uvijek bio ljudina.
Svaka cast, ovaj covjek moze biti primjer svima, kako mladjim igracima u futbalu, tako i mladjim ljudima kao primjer svjetskog gospodina i humaniste, i ovo nije njegov prvi cin humanosti, nemam sta drugo da kazem osim da je covjek u svakom smislu te rijeci