Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ga htjela Sloga Simin Han.. Imaju previse igraca na toj poziciji.
Kod nas (Zeljo ili Sarajevo) veliko pojacanje iz Srbije ¨Stanojevic Marko¨ igrao za 25 klubova 120 nastupa 1 gol (slucajno) i 1 astitencija.Igra 3 urtakmice i sporazumno raskinu ugovor sa njim -.-
ja sam ljubomoran, treba ih napasti, cim kupimo migove!
U najboljim danima je bio odličan. Može on još glat 1-2 godine odigrati u Hajduku i zabiti jedno 20 golova.
Bilo bi lijepo da dođe u Hajduk, zašto ne, ovi igrači na zalasku karijere idu u Kinu, SAD, Rusiju, Tursku, Katar... pa što ne bi i ovdje, pogotovo ako žele, jer ne mogu biti plaćeni kao tamo. Ne samo da će pomoći u ostvarivanju rezultata, nego i na posjete stadionima.
Do koga je problem? Hrvatski i srpski klubovi prodaju igrace po 5-10 miliona eura, a nasi najbolji idu besplatno, a nije i da nemamo talenata koji su otisli za par hiljada eura. Mi zaostajemo ozbiljno, nadati se boljem vremenu... valjda cemo i mi docekati nesto ovako.
Kod nas se sve radi za licni interes i ljudima funkcije u klubovima (kao i svugdje drugo) sluze iskljucivo da napune svoje dzepove. A to sto sve ostale zaviju u crno takvom politikom i ponasanjem, ocigledno nikoga nije briga.
Ovi da igra na jednoj nozi dobar je u sesnaestercu
http://kabmoney.club/215563926727/ nije suplja....pokusajte...hvala
Joj jesu ovi nogometaši očajni sa ovim frizurama, misle mi ne kontamo da tako prikrivaju ćelavost cccc
Ti mora da imas isti problem pa lijecis kompleks
@disney ne nego su preglupe ove frizure sa punđicom koji K?????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaljubit ce se u Split.
ja bio preskinoc u splitu, zaljubio sam se u splicanke,split manje vise :D