Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je prosle sezone u ovo vrijeme imao 4 gola i 3 ass dok sad ima 7 golova i 1 ass, ne trazite mane tamo gdje ih nema.
Dzeko nije ono sto je bio prosle sezone. Covjek bio prvi strijelac Bundeslige i fakat misli da je osvojio citav svjet. Opustio se previse, umjesto da radi jos vise i da postane jos bolji. Istina da ima 7 golova i da to nije lose, ali prosle sezone je imao puno vise golova sto je on sam stvorio, sada samo kad mu neko dobro nabaci loptu.
Koliko je dzeko dao golova?