Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP fasizmu na tribinama... Prazniti tribine i stadione, sluzbena lica da prekidaju utakmice, kaznjavati klubove novcano i igranjem bez gledalaca... Dosta je bilo ustaskog, cetnickog i balijskog pirovanja. Hocu dijete da odvedem na utakmicu i da ne strahujem za njegov zivot, stoko bez repa!
@osmond kojeg balijskog? Budi precizniji?
@osmond kojeg balijskog? Budi precizniji?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To ljudi samo uvode evropse vrijednosti na stadione, od listice do bjelog brijega
gdje je sad ono sme.e sliskovic da on sta kaze
Mozes ti osudivati koliko hoces. Ako ne kaznis opet ce se isto desiti...
Za sve ovo su krivi politicari. I sudstvo, koje je od njh napravilo nedodirljivu klasu. Hvalabogu pa na kraju svi moramo umrijeti. To je segment koji ni politicari ne mogu iskorumpirati.
Oformiti tim tužilaca Tužilaštva BiH da rade na ovom predmetu u cilju pronalaska i procesuiranja vinovnika ovog udruženog zločinačkog poduhvata. Uhapsiti sudiju jer je očito primio novac da svira nepostojeći penal za Zrinjski. FK Zrinjski kazniti novčano sa 100000 KM zbog namjerno loše organizacije ovog svega osim sportskog događaja.
Što se uvijek zaustavi na klubovima iz Sarajeva. DOSTA VIŠE PONIŽAVANJA!!!!!!!!
koliko ja znam geografiju mostar je u bih a ne u hrvatskoj tako da bi zrinski sa ovakvim imenom trebao ligu igrat u hrvatskoj
U uljuđenom društvu e jebi ga a šta bi RADILI DA niste " uljuđeni"
Puste bandu da divlja i onda ih, tobože, naoštrije osude.
Izbaciti klub u kantonalnu ligu, pa neka se tamo kamenjaju, stoka ! Dok se tako ne počne postupati prema klubovima u BiH, nećemo se mi fudbala nagledati, samo huliganije !
Snositelji evropskih vrijednosti
Ugasiti ligu ili strogo kaznjavati klub i huligane
gdje je policija? na kameri se jasno vidjelo ko pravi incident ali policije nigdje. da su onako pojedinci iz Sarajeva pravili incident bili bi odmah uhapseni i dobro izlemani.
Treba ukinuti svaki klub koji ima fasisticko-genocidne navijace.