Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra dostojna svjetskog viceprvaka.
Tko ti drma kavez debilčino ?
@BulevarPreciznih cestitat ces ti meni, kad Bosna i Hercegovina pobjedi Armeniju :D Haj sad svi Hrvati i Srbi u chat: Armenian brothers, Fuck Bosnia, Death to Bosniaks, Jermenska braca itd. Navijate uvijek protiv BiH i onda kad Srbija pophusi u sportu ili Hrvatska onda placete u komentarima kako Bosnjaci stavljaju zastave Turske i kako navijaju protiv vas :D Provocirate uvijek prvi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kome bi šumilo more moje sinje da Hrvatske nije 💕💞💓💗CROATIA💖💘💝💟
🇭🇷🇭🇷Pozdravi sve sinje moje more naše brodove što po svijetu plove ♥️♥️♥️🇭🇷🇭🇷🇭🇷
@zasarajevo Nesto si ko kukuruz čemer liga
Neka pati kome smeta
Neka pati kome smeta
Jos da gledamo utakmicu bez da naciju opserviramo Hranimo se mrznjom,tolerancija;nula....
Od BiH, na zalost, ovakvu igracku i rezultatsku dominaciju u jednoj utakmici necemo nikad dozivjeti. O kontinuitetu, da i ne govorimo! - Svaka cast susjedi!
Bravo Hrvati a SDA seljačine nek si puste Jalu i marš na šišu dok im mozak ne prosvira.
sve ok, ali posebna je razina patetike kad se bosanski Hrvati podju poistovjecivati iskljucivo sa Hrvatskom i slaviti pobjede Hrvatske kao svoje :) ja sam Bosnjak, Turska mi je draga kao i Hrvatska ili bilo koja druga prijateljska zemlja ali se identificiram iskljucivo sa Bosnom, to mi je i matica i jedina zemlja, nemam potrebe za drugom :)
@RoyalStandard kada budemo imali ista prava ko vi bošnjaci onda možemo dalje pričat a sve dok vi nama Hrvatima bude te birali komšića lažnog hrvata do tad neće mira biti jadni ste i ljigavi
ono kad ti frustrirani hrvati podju pricati o frustriranosti a svrsavaju na svaki gol modrica :D a jos gore kad ti podju pricati o vecoj ljubavi prema zemlji a svrsavaju na svaki go modrica :D i kad ti pocnu pricati o propagandi a osnovali televiziju pod nazivom koji je osudjen na kamaru godina zatvora zbog UZP :D jeste braco katolici, sve ste u pravu :D
Nema problema za Hrvatsku. Mogu pokoju i da izgube, ali se onda uozbilje i sve bude u redu na kraju. Slovaci nisu bili ni jednog momenta u meču, osim možda kod 2:0, kad se Hrvatska malo dvoumila kako dalje.
Meni je daleko najjaci ovaj gačanin rambo pa niko vise i ne gleda sta pise lupi mu minus ito udruzeno sve tri nacije hahahahahhaha
Hvala Bogu što sam Hrvat
znaci nacionalni identitet i na tome zasnovan ponos...Boze hoce li taj smak svijeta uskoro :)
@VinkoMaris jos da je vise ljudi....
Hrvati odigrali rutinski...svaka čast...
Kako su igrali Republika Srpska i Republika Srpska Krajina...oh zaboravih...u prvoj je jedini sportski događaj borba bikova na Manjači a druga ne postoji jer ju je Franjo spakovao na traktore i poslao za Beograd🇭🇷
@cherobos Reći da su Srbi 50 puta Lidije je krajnje navijački.Budi realan,trenutno smo jaci samo u nogometu i rukometu,a sve ostalo je na strani Srba.
@Brozni a veslanje,atletika...i drugi manje praceni sportovi?
onaj dinamovac petkovic igracina
@m1rnes moze komotno spic polutku igrati kako barata loptom, otkrovenje.
Neko pobjedi 5-0, neko 4-0, a neko pak izgubi 5-0 i smije se i ruga ovima koji su pobjedili, svaka čast Hrvatskoj za pobjedu!
@StarmoRamboSkutora imal jarane sta za markicu na kladionici ili si je dao za kahvu i kiselu vodu
@mariomadmax Rambo vozi BMW u Becu, a ti sve sto mozes uraditi jeste da mi das tvoju sestru. Poz, Mario.