Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste zadnje gostovanje pod dalićem u Ukrajini te pobjedu od 0:2*. Ali nema veze.... Gotovo nemoguće da Hrvatska ispadne jedino neka poveća glupost bih ih mogla koštati Rusije
Bit ce to dobro!!!! Sretno!
Gazite Grke...
Klix je Trac Portal sve prepisvaju, odrugi u hecegovi svi jedu zlatno, kasko dobijaju od Ljepe nase vi po 1000 kuraca .Rs isto vi dobijaju od Srbije 1000 kuraca vole vas toliko.
jbm, ak sam išta skužio. mrrrrš .... budaletino.
Koliko si ti glup ajme to nije istina.
Kad vec nasa Bosna nije uspjela,navijam za Hrvatsku protiv Grcke.Prvu utakmicu je Hrvatska odigrala bez greske ,ali ipak opet moraju biti oprezni protiv one ciganije ,koja ne preza ni od cega.
sad ih tamo smlatiti s 5-6 komada i iassu iassu
Pogledajte sjajan video o nasem Sergeju Barbarezu :) https://youtu.be/B2LKhecr3XA