Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati uvek loše startuju i perfektno privedu posao kraju. Kapiram da će u revanšu Slovence pobediti 6-0, a Ruse 2-0 i 3-0.
Haj matareti suti kipar je bod zasluzio realno
@BullevarVakcine Kad već komentarišeš potrudi se da pišeš komentar manje iritantnim stilom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zanimljivo da Hrvatska uvijek započne kvalifikacije kao idioti a onda završe u finalu...
Hrvatskoj su uvijek pomagale italija 2 puta i island do baraža . Imali su baraz zadnjih 15 godina i to na jedvite jade i onda dodju penalima do finala protiv bezveznih repki danske i rusije te u produzecima protiv engleske. Hicu reci imali su vise srece nego znamja btw mi nemamo ni srece ni znanja
ja...tako je bilo i 98'...tako je bilo i zadnjih 10 prvenstsva gdje je Hr.repka igrala...tako je i sa Hr. nogometasima koji mahom igraju u ligi petice...tako je i sa svim Hr. sportasima koji su svim svjetskim sportovima osvojili medalje...sve je to samo sreca...ja, al'u kurzu
Čuvajte se Malte.
Malta ubija Slovake...nema vise levata
I najduži put počinjre prvim korakom, idemo dalje do konačne pobjede.
Hrvatska u fuci je Rimsko Carstvo za Bosnu i Srbiju,mozemo samo usima da se poklopimo
To je taj fudbalski gen
Iskreno navijao sam za Hrvatsku. Bravo Hrvatska. Nista vise se nije moglo ocekivati od 1:0 ali 3 boda su tu. Slovenija je izgubila tako da je sad lakse. Nista se nije moglo vise ocekivati. 1:0 sasvim zasluzeno.
Turska sve ruši i gazi pred sobom baš kao na Kosovu Polju!
Da Ciprani ne dadose gol sami sebi svasta bi bilo,ali zalosno kako se pojedinci odnose prema nacionalnome dresu ovo ne mirise na dobro nije Slovenija bila slucajno nesto ne stima.
Turska na svjetskom .
Realno kiar bod zasluzio
Jel se bodovi osvajaju ili se dijele po zaslugama?
Ljudi opet ponavljam ono od neki dan nakon SLO-HR: Nema loših reprezentacija!
Rusija sa Slovenijom ce da se bori za prvo mjesto,danas gledao utakmicu slovenci nisu zasluzili poraz cak su bili i bolji nesretno izgubise.
Bili su i hrvati bolji od slovenaca pa su slovenci dobili. Ali na kraju se ne gleda ko je bio bolji nego rez