Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatska ovakva, hrvatska onakva, a na kraju uvijek prođe hrvatska dalje, a svi ostanu kod kuće i gledaju hrvatsku na prvenstvu ;)
Teska utakmica... i za igrat i za gledat...
Pa ništa... 😀
Ovo se znalo da ce biti X,Hrvatska ce potvrdu plansmana na Euro uraditi pred svojim navijacima
Aha treba još dobiti slovacku🤔
Hrvatska će proći dalje, a nadam se i Bosna i Hercegovina. A vi koji vec mjesecima i godinama trubite o pokatoličenim srbima ili islamiziranim srbima, odite lijepo u 3pm nacionalističke. Otvorite bajke braće grimm, ili čitajte gebelsa, dobricu ćosića, šešelja ili nekog sličnog idiota. Poganu propagandu i laži uživajte slobodno i isključivo unutar svoja četiri zida.
Zeznuše Azerbejdžan. Čist go im poništiše protiv Mađara.
Susjedi idu dalje,jedan loš dan samo..dogodi se svima.
Kad pogledas kvalifikacionu grupu, moze se reci da nije nesto narocito teska. Bilo bi smesno da vicesampion sveta ne plasira u njoj.
nisam dobar nikako al jesam zato alkoholicar pravi
@tanaja,ma ja a ja sam predsjednik Francuske
Jedna defanzivna postavka Hrvatske gdje su Kovačić i Modrić nazad. Kovačić je igrač bez boje, mirisa i okusa, nit smrdi nit miriše. Brozović je klasa za njega.
Hrvatska bla bla Hrvatska bla bla,a Hrvatska svake god na prvenstvima kao i 2020
Drvosječe iz Velsa postigli gol kojem je prethodio faul u napadu. Tačno me bude stid koje ispred nas bio u grupi za prošlo EP
Odvratan fudbal igra Hrvatska, moze neko da ih hvali i da navija za njih ali iskreno, previse se foliraju, previse pokusavaju nesto na mufte, ni malo lepo za gledati.
@VitezIstine - ovo je bila utakmica gdje je sudac krojio ishod... hrvatska inače u top fair play.. dao je zutih hrvatskoj danas koliko dobiju za 30 utakmica... strašno tko danas sve sudi i koliko je korupcije u nogometu..
Cuj minus, šta je loše rečeno???
Promicatelji opet u crnim dresovima😩
@mahalamo - daltonisto, to su tamno plavi dresovi