Komentari (558)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji Hrvati bar za dvije klase.Sretno u Rusiji...
slavi li druga strana Mostara?
Citava Hercegovina otisla na Maksimir navijati za zemlju sa kojom nikakve veze nemaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sad je jasno kakva je snaga BH reprezentacije. Grčka nam je predstavljana kao nešto strašno i nepobjedivo, a Hrvati ih pojedoše za večeru. Realno, nismo ni zaslužili ići na SP i sreća je da nismo otišli u baraž, osramotili bi se. Hrvatskoj čestitke.
@dubrava1929 Problem je što mi imamo luzerski mentalitet, što naš selektor veliča protivnika do te mjere da igrači povjeruju da ne mogu dobiti, a ustvari samo traži alibi za svoj neuspjeh.
Nek' su ga grci popušili. Da hoće primiti još 4 i u grčkoj...
Samo jedna rijec bi bila to, neopisivo!!!
Nasi nisu dorasli ni Kipru toliko o nasem fudbalu!!
Cestitam susjedi.
Perišić je top igrač, vrh. A i Kalinić. Nije što su Srbi ali eto
Srbija do Tokija...
Ovi decki imaju ogroman potencijal, veci od generacije 1998. Samo da ih povrede zaobidju i da se dobro fizicki spreme i uz dobar zdrijeb svasta je moguce u Rusiji. Naravno prvo profesionalno odigrati u Atini.
Samo da je ovo, pa samo da je ono, pa da potrefi ovo ili ono...potrefilo se 98 i teško ikad više. SRJ je tada bila jača ali se nije potrefilo ovo ili ono.
@PrgaviKrajisnik Uglavnom treba da se potrefi, mada ovi decki se nikoga ne trebaju bojati. Potrefilo se i Osimu da Spanija nije zgazila Jugoslaviju u osmini finala 1990, kad se lopta odbijala u Ivkovicevu glavu i stativu. Holandjani se jos sjecaju stative Rensenbrinka 1978 i malog noznog prsta Cassilasa 2010 u finalima svjetskih prvenstava. Potrefilo se Italijanima, kad je Musemicu za dlaku lopta pobjegla za 2:0 u finalu 1968 Jugoslavije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Brao Croatia...isto jal razbili grke jal sarbadiju, ista kaka.
Ranije Modric izjavio da je steta sto ne mozemo igret s Italijom jer su nam ostali duzni.Takav mentalitet fali nama.Ili od prosjecne ekipe napravimo Brazil (Grcka) ili ih skroz podcjenimo( Kipar).Sinoc su Modrica ubili ko vola.Niti jednom nije nasjeo na provokacije.Ovamo bi ga dzeko nokautiro a Spaha jos izgazo nogama i eto ti nervoze ,kartona ,dekoncentracije itd.
E baš ste ih rasturili. Svaka čast susjedi !!!
KAO STO REKOH,,POKAZALI NAM LJUDI ZASTO NISMO NA SVJETSKOM!!!
One naše treba sabrat i puštat im snimak ove utakmice sve dok ne skontaju kako se igra za državni grb... Svaka čast!!!
Nadam se da su nase zvijezde a i eminentni nogometni strucnjaci gledali ovu utakmicu sinoc, kao i da su nesto naucili iz iste. Samo se nama truhla Grcka prezentira kao da je Brazil. A tuga je da mi nismo u biti mnogo losiji od Hrvatske ali problem je u glavi i kompleksu male reprezentacije. Dokle god nama bude normalno da tezimo igrati na stadionu od 10 hiljada zbog 'atmosfere', mi smo nazalost mali...
@Supersonic HR je dobro prosla, nije imala Kipar u grupi. ;)
@oluja.sa.sjevera , to je to, Kipar nam je bio ko Holandija iz 70-tih :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje onaj jadni Bazdarevic , eto kakva ti je grupa bila jadu
Mi smo jedini koji smatraju grke jakom reprenzetacijom, i plasimo se kad igramo protiv njih kao da igramo protiv spanije. Da nismo takvi u grckoj bi bilo 0:4
Nemjerljivo su kvalitetniji ali su na ovoj utakmici imali i doosta srece, pogotovo kod najbitnijeg prvog gola. A i Grci napokon pusiona,ne mogu ni oni vjecno prodavati antifudbal