Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove godine CRO ima najbolji dres na SPu... super boje i nije prenapasan kao onaj stari kockasti gdje te oči zabole od šahe... podržavam CRO... a kako su počeli, mogli bi oni i do finala... i naravno da navijam za CRO.. pa nisu Modrić, Mandžukić i ostali ratovali po BiH i osnivali HB i ostala sranja. Ne nasjedam na jeftine političke igrarije nacionalističkih govana ni bosanskih ni hrvatskih a ni srpskih.. iako su srbi opet priča za sebe...
nego šta nego su Srbi priča za sebe. Ulazak fašista u Zagreb i Sarajevo 1941 godine, najbolje oslikavaju ko je ko. Hvala lijepo, daleko vam kuća bila. Jednom fašisti, uvjek fašisti.
ostavi politiku kreternu po strani,ovo je sport a kad su tvoji uhtjeli Džamahiriju napraviti i još žele to ne kažeš....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Yebla vas politika. Neka pobijede bolji
boli me qurrac što se bosna nije plasirala. meni je bitno što se plasirala HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG-BOSNA. ovo bosna treba izbrisati iz hrhb, tako da bude samo HRVATSKA REPUBLIKA HERCEGOVINA. bog i hrvati, za dom spremni.
Zbog gradjana susjedne nam države bih volio da reprezentacija Hrvatske prodje dalje. Zbog ovih velikih Hrvata kojima pradjed, djed, otac a in oni sami nisu rodjeni u Hrvatskoj već u BiH a mnogi od njih nisu nikad vidjeli Zagreb, volio bih da izgubi.
i ti si tursku vidio u seriji pa se brojis u turke hehe
boli me qurrac što se bosna nije plasirala. meni je bitno što se plasirala HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG-BOSNA. ovo bosna treba izbrisati iz hrhb, tako da bude samo HRVATSKA REPUBLIKA HERCEGOVINA. bog i hrvati, za dom spremni.
Sretno Hrvatska ! Vamos Espana!!
svaka cast luki mario samo radi posteni igraca a radi ovi uztaski BIH navijaca trebali bi iubaciti iz turnira sta se mene tice
jesil bio u školi kad se učilo slovo H
i vas balijese jebene ,ostanite i gledajte pravi nogomet,i mrzite strasno.....
Podrzka za bracu Hrvate iz RS. Samo hrabro.
@FCRS jeste braca iz knina
@FCRS nikad Hrvati nece biti braća sa Srbima, pogotovo ne iz neke "rs"!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebaju ispasti, nije fer da Srbi idu kuci sami. Mogu onda o jednom trosku, u isti avion.
Hebo te-jesi duhovit!
hrvatska u četvrfinalu--to je realnost
Sretno Hrvatska!!!
Gol Vic nam priča: Ja... Igraju Hrvacka i Brazil utakmicu i Neymar slobodan udarac, a Hrvati u zivom zidu se okrenuli prema golu.  Golman vice:  - "Šta to radite, okrenite se prema lopti", a Lukace će:  - "Ma šuti bolan, hoćemo i mi da vidimo gol".
@StGeorg škutoru, piše se St George.
Ne priča s pola familije. Za brata neće da čuje. Stavio status na fb 'Naprijed komšije'!
Sto se tice komsija stvarno nek im je sa srecom, a sto se tice ovih nasih kvazi-patriotskih-pusicundara s juga i nesto malo iz sredine (cast izuzetcima), nemam rijeci jer je suvisno trositi rijeci posto je to dole sve ograniceno ko tocak!
Džeko i luka Šta je Edin Džeko rekao Luki Modriću:  Luka, ja sam tvoj otac :D
a ja humora
Zgazit cemo dance ko od sale!!!
I sretn Vam!!!