Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bila jedna od najboljih navijackih atmosfera ikad u nogometu, nevjerojatno.. Kapa do poda
Gospoda 😂
🇭🇷❤🇭🇷
🇭🇷🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷
Gdje madarska bodove prosipa, koja sramota
Hrvati su totalno zahebali Madjare. Mislili su Madjari da ce otici kod svojih konjusara, i glat pobijediti, ali ih Hrvati poslase kod pokatolicenih srba u Split. Ostalo je historija, ili sto bi ovi “Hrvati” iz Splita rekli povijest.
Hrvati su totalno zahebali Madjare. Mislili su Madjari da ce otici kod svojih konjusara, i glat pobijediti, ali ih Hrvati poslase kod pokatolicenih srba u Split. Ostalo je historija, ili sto bi ovi “Hrvati” iz Splita rekli povijest.
@Harkija ..bravo harkija .. eto ispoljio si svoje frustracije , sad popij lijekić i u krevet
Jebiga, hrvati igraju fudbal. Jednostavno nosi ih kad zaigraju. naši se samo muče. a ni srbi bolje.
Ispjevano je pola repertoara Mise Kovaca ali je nesto interesantno-Pjesma "Poljubi zemlju po kojoj hodas"!Naime slusao sam i bosnjake i srbe kako pjevaju tu pjesmu , i to cesto!Naravno, s mislima na bosnu i srbiju!Bas je univerzalna
Hercegovačka škutorija dominira na komentarima.Dzaba vam.Za Hrvate ste opet Hercegovci i na vas ce se uvijek u Hrvatskoj gledati sa prezirom.Da ste vi neka gospoda ne bi vam slavljenje bilo doci na sarajevski portal pa nekoga podjebavati,stvarajuci sliku sebi kako ste mocni.To radi jadan,mali i iskompleksiran narod.
Nešto kontam, mi gledamo utakmicu ovu, čekamo našu. Nekako u sjeni prođe da Erdogan prekjuče otvori put na Rači, juče zarati sa Sirijom (gdje je palo bar 100 žrtava u danu), a danas već prijeti Evropi da se ne miješa jer će pustiti 3 miliona izbjeglica u Evropu. Kad prokontaš, svi oni na Rači pored Erdogana su bili pijunčići (neki malo veći, neki puno manji). I ne možemo mi mijenjati vlast u BiH, već su oni to sve dogovorili. ??
Koliko Baho navija za Hrvatsku kao da mu je mati kapiten
Lipo van stoje crne uniforme!
moćna i dominantna Hrvatska u prelijepim dresovima, Bakir i trokutistan na aparatima
Kada poljud zagrmi HERCEG BOSNO SRCE PONOSNOOO... Srce je preveliko🇭🇷❤
Najbolji dodavac univerzuma postigao zgoditak issa ti boga, vatikan nacija u ekstazi.
@_Thranduil_ jesi upalio (h)aparate?
Azerbaijan ❤️
Ovu Mađarsku bi Etiopija pobijedila..
@_Thranduil_ Ali BiHalal reprezentacija teško.
Nista te ne upitah, sikter !
Navijao sam za Madjare, sto da lazem sada!
@VitezIstine A stvarno što? Navijaj za koga hoćeš, to je tvoja stvar.
nije insinuiranje ili bilo šta - ali hrvati rijetko gube u ovim crnim dresovima ...
@Ramovich nisu crni vec tamno plavi!Tocno ne gube u ovom dresu.