Komentari (835)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za sve Hrvate koji nemaju Bosanski pasos.......
ta' će nam bosanski pasoš?
To je to. A ovi ustaase iz hercegovine nabijem ma racqu
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
Nikad necu zaboraviti jedan mali gest, kada sam kao dijete bio u dubrovniku i htio se popeti na one zidine ali se morao platiti ulaz a meni nije ostalo vise kuna, i covjek na ulazu u kabini je mene i moje drugove pitao odakle smo, mi smo rekli iz Bosne i covjek nam je rekao da slobodno udjemo besplatno. Svaka cast Hrvatska, a moji zemljaci koji je blate, nek slobodno blate i BiH, jer u zadnjih 20 godina svodi svoj narod na prezivljavanje bez imalo dostojanstva
@rrikikiki Pozdravi i tebi prijatelju!
Hrvati u najmanju ruku su viceprvaci ali idemo do svjetskog trona do prvaka svijeta svaka cast susjedi najiskrenije cestitke
Gubljenje vremena je poznata situacija u BiH. Ništa novo u komentarima. Okreće se kolo u krug, iz dana u dan, iz godine u godinu. Jadan taj internet kraj toliko pametnih glava. Ima nas na izvoz, nezna se koji je pametniji i koji više zna. A za ljubitelje fudbala, Hrv. rep. je napredovala puno i sretno u finalu, ali daleko su još od 'svjetskih prvaka' Brazila(5)/Njemačke(4)/Italije(4)/Urugvaja(2)/Argentina(2)/Francuska(1)/Engleska(1)/Španija(1).
Samo je steta sto Mazic nece suditi finale. Nijedan sudija mu nije ni do koljena. Ovako, ocekujemo u finalu opet neregularne golove, tolerisanje raznih prljavih startova ili s druge strane bespotrebne zute kartone koji guse igru. Jedan je Milorad Mazic.
Kad su vec dosli do finala zelim him da budu i svjetski prvaci a ovim nasim domacim BiH-a nacionalistima i misevima zelim brz povratak u njihovu misiju rupu!
Him? I ja isto im zelim😀
Svaka cast susjedi. Sretno do kraja
Srbi navijali za Engleze jer su im oni sacuvali kralja Petra
pa nece valjda vas sacuvati kad vas srbi pricepe,kme kme nato heljp heljp eto srba kuku lele
bravo komsije jos jedna stepenica i na vrhu ste ,samo naprijed smjelo i dostojanstveno
Svaka cast susjedi! Tako se bori za svoj dres i svoju drzavu. Sretno i da idete do kraja, zasluzili ste.
Poderase Engleze, aferim decki , cestitke
tooooo kraljevi moji
Da sad donesemo neki konačni zaključak . Pokazali su čitavo ovo prvenstvo našim amaterima jadnim kako se bori za svoj narod i za državni dres , pokazali su nam već treći put za redom kad se počne gubiti da utakmica nije gotova , pokazali su princezici Pjaniću kako se šalju lopte prema naprijed , pokazali su klocini kako se koristi iznenadna šansa koja ti se ukaže , pokazali su Šunjiću i Begoviću kako se igra u odbrani
Jednostavno pokazali su nam sve , pokazali su nam šta znači u sebi imat pobjednički mentalitet , a ne kao naši gubitnici "ŠTA GOD DA SE DESI NEĆE BITI NEUSPJEH" ili kad se ograde rečenicom odma "ONI SU APSOLUTNI FAVORITI POKUŠAT ĆEMO OSTAT NEPORAŽENI" . A kad pobijedimo Estoniju ne može se živjet od nas , dok aplaudiramo panjevima na poraz i neuspjeh od Kipra , Izraela i ostalih . Zato ćemo uvijek i biti takvi propaliteti .
Ljudi pokazali Englezima kako se igra balun Bravo Hrvatska 👏👏👏
Svi se pitaju u cemu je tajna uspjeha hrvatske reprezentacije. Sigurno je jedan od razloga sto su to sve vrhunski igraci. Trener takodje zna znanje. Ali ono sto upada u oci je njihova motivacija, borbenost. Tajna je ipak u crnim kosuljama.
Crne košulje najljepše!
Sta reći sta kazati koju poruku poslati 🤔 poruka Džeki, Pjaniću i ostalim BiH fudbalerima ovako se igra i bori za reprezentaciju a samim tim i državu...lp
Cudo bolesnjaci nisu zahtijevali od fife da pomjeri sinocnju utakmicu zbog genocida.
Previse se zamaras nama, kamenjarski klocu. Svaka cast cistim Hrvatima i Hrvatskoj, na promociji Hrvatske i ovog djela napacenog dijela svijeta.
@nikic1 Nije bilo potrebe kada je to ucinila Jadranka Kosor.