Komentari (426)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Hrvati su u fudbalu svjetlosnu godinu ispred nas, kad mi pocnu porediti Pjanica i Modrica ...
Poreeđenje je nidže veze, razlika u klasi je očigledna, a to se najbolje vidi kako ne možemo stati na loptu na sredini terena protiv iole ozbiljnijeg protivnika.
Cestitke boljim Hrvatima ! I samo da se osvrnem na izjavu trenera Grcke ODLUCIT CE NIJANSE , e pa gospodine nijanse odlucise Modric, Kalinic, Lovren, Vida i moj omiljeni Perisic , necu da spominjem Rakitica, Kramarica i dr., Grcima nije ni ZEUS mogo pomoci da pobijede 😂😂😂😂 Bravo komsije !
Svaka cast Hrvatima uradili su dobar posao rutinski.U kasu se slijeva automatski par miliona € sto znaci da mogu platiti dobrog buduceg selektora a nogomeasi su dobili super preporuke za jos bolje klubove.A nasi neka se ne cude sto igraci porijeklom iz BiH preferiraju HR ili SRB ako im se ukaze prilika ili ponuda...
Tko ne skace pravoslavac je
Sve je spremno za podijelu BiH
@unmibh sve spremno za ucenje pravopisa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kontali srbi da ce se Hrvati prepasti kad vide kokarde i srpske zastave u propaloj Grckoj, hi hi hi samo im jos bolji motiv dali da ih pregaze. Svaka cast neka ste ih pobijedili sad znamo za koga navijati u Rusiji.
Davno sam ja saznao da su Balkanci pogani, zato sam oduvek iz sve snage navijao za Hrvatsku. Zašto? Zato što volim Srbiju (Republiku Srpsku), a rivalstvo između Hrvata i Srba je krajnje konstruktivno: neće Srbin da digne dupe u nekoj oblasti dok Hrvat ne zasija punim sjajem u toj oblasti prethodno, i obrnuto. Kada bi se Srbi bacili na autoputeve da Hrvati prethodno nisu završili svoje autoputeve? Nikad. Kada bi Hrvati odlučili da investiraju koji evro u vojsku
i penzionišu prastare MIG-ove 21 da Srbi nisu nabavili MIG-ove 29? Nikad. Nastala je jedna fina trka i odlično što je tako. Dobre Bošnje su, naravno, sami sebe diskvalifikovali iz te trke obzirom da nemaju ni vodu, ni autoput, ni sportske uspehe... ništa. Nije to fraza da je uspeh komšije i tvoj uspeh - to je samo parola pre i posle koje mora mnogo da se radi, razmišlja, investira... a bosanski taliban ume samo da mrzi u zabludi da će mržnjom kompenzovati svoje neuspehe.
Neće, jer je mržnja najgori neuspeh. I voleo bih neizmerno da se na Svetskom prvenstvu u Rusiji sretnu reprezentacije Hrvatske i Srbije - neka pobedi bolji u tom trenutku, a bio bi to nikada zanimljiviji fudbal, jer bi odlučivale nijanse i trenuci dok Džeko i Vedator gostuju u Centralnom Dnevniku i lože debile još debilnijim pričicama... odlični su Hrvati i Hrvatska i hvala im puno na tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bravo Hrvati!
i bravo Srbi u Hrvatskoj repki
I tako BOSNJAK CESTITA, a HERVAT mu maaajku psuje! Lijepa PAMET. DEGENERIK- prepoznati domaci BREND!
ljubakanje čmara, dodvoravanje dušmanima,plitka pamet, kompleks...ne znam kako bih nas ocijenio !?
@mirabel2 Degenerici. i jedni... I drugi.... a i oni treci!
kad kod me je uhvati nostalgija i krenem potizitivno razmišljati o Bosni i Bošnjacima...samo odem na klix i sa sek sam u realnosti.
Nemoj ići na Klix, nego idi na neki koktel LSD-a, vodke, heroina i halucinogenih pečuraka... i biće ti super i Bosna i Bošnjaci.
pa eto top komentar neki hudi Bošnjo ko biva vam čestita a vi mu rokate mater, znači džaba čojk čestito, opet vam nije ugodio? e, to i ja trubim svojim Bošnjacima da džaba ljube čmar,nikad im dušmani ti neće priznati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za koga će Bošnjaci navijati na Svetskom prvenstvu u Rusiji? Za Srbiju ili Hrvatsku? U slobodno vreme, naravno, može Bošnja da navija za FBIH i Tursku... ali to su više fakultativne, neobavezne aktivnosti. Red je da se opredeliš za jednu od reprezentacija koje učestvuju na Svetskom prvenstvu i pokloniš joj podršku.
@therat https://www.youtube.com/watch?v=GIZag2JJf-k
Čuj vreme da se opredelimo? Pa vi (i jedni i drugi) bez nas Bošnjaka ne bi postojali ni u kom smislu. Samo pogledajte koliko nas ima na vašem terenu u svim segmentima društva. Predsjednici, ministri, književnici, muzičari, sportisti itd. Bili bi VELIKA NULA i jedni i drugi bez plemenitog bošnjačkog gena DEGENERICI JADNI.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dva detalja je ovde bitno uočiti. Hrvatski i grčki savezi su se dogovorili da neće biti organizovanih gostovanja navijača, pa su Srbi Hrvatima kupovali karte za utakmicu... drugo, na ovom snimku možemo videti grčke navijače kako aplaudiraju Hrvatima po završetku utakmice. Sve je to svetlosnim godinama daleko od talibanske FBIH prćije u kojoj se gostujućim igračima izbijaju zubi, na terenima više blata nego trave i ostali horori i košmari.
Čestitke hrvatima u Hrvatskoj
Čestitke i Hrvatima u HercegBosni, naravno.
@SvetiJuraj Ne može da bude agresora u građanskom ratu. HercegBosna jeste bila pomagana od strane Hrvatske i Republika Srpska jeste bila pomagana od strane Srbije, ali to nisu bili akti agresije nego akti pomaganja jednoj od strana u građanskom ratu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo, Hrvati. Ne znam čemu ovolika uzbuđenja - pre čitavih 6 meseci sam rekao da će se Srbija i Hrvatska plasirati na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a FBIH neće. Naredne godine dobri Bošnja može da stavi pivo u frižider, časti dvosed novom prostirkom, digne noge na šamlicu, daljinski u ruke... i da uživa u dobrom fudbalu. Kakav Džeko, kakav Vedator, kakav Baždarević, kakve gluposti...
@antimotivator Naravno da se nece nikad plasirati FBIH kad ta drzava i ne postoji.
@Dino Z Ne postoji formalno, ali praktično je to reprezentacija FBIH - Srbi igraju i navijaju za srpsku reprezentaciju, reprezentacija FBIH igra isključivo u Zenici i na Grbavici itd.
Grcima treba zabraniti fudbal na duzi period, cestitke hrvatima.
drago mi je zbog jarana koje imam u Hrvatskoj. Ustase su ipak u manjini, samo su glasni, puno dreče
Ustaše su glasni, a ovi ostali ćute da da se ne zamjere
Samo Bosna, ne interesuje me plasman Islanda,Engleske,Paname,J.Koreje a Boga mi ni Hrvatske, sve strane zemlje... Ko se plasiro,dobro za njih. Najveće simpatije imam prema Japanu zbog Vahe Halilihodžića...., ostali libo me racku .Nekako uvijek su mi simpatični autsajderi pa tako volio bih da Afrikanci dobro prođu ,Tunis,Maroko,Egipat i Senegal !
imaš pravo na to, ko ti brani, slobodno navijaj za kog ti srce želi. kao što mi Hrvati u BiH imamo pravo navijati za HR. hvala na razumijevanju, počinjete i vi bošnje nadolazit, malo tolerancije ne škodi
Navijati za reprezentacije FBIH ima smisla tokom kvalifikacionih ciklusa, a posle moraš na turniru da se odlučiš za neku pravu reprezentaciju... navijati neprestano za FBIH znači aktivno izbegavati sport.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve pohvale hrvaskoj na WM 2018 Rusija 👍