Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Hrvatskoj, sada sigurno imam za koga navijati na prventsvu :-) Nadam se da cu moci navijati duplo :-) A za ove raspirivace - vi ste dno! Niste ni \"ovi\" ni \"oni\" vec jal i kaljuza.. Jos jednom, sretno Hrvatska!
A na stadionu u Maksimiru ovi transparenti: Posušje, Uskoplje, Rama, Grude, Ljubuški, Orašje, Odžak, Kotor Varoš, Vitez, Livno... pa kaj Bosna igra u Lisabonu il u Zagrebu? :)
za Angel\" zaboravio si i Široki Brijeg :) bio sam i ja tamo
Hrvati moji spustite se malo na zemlju nisi svi bosanci 08 navijali za tursku....to je bila manjina.. BOSNA NEMA PREDAJE GLAVU GORE !
A sto se desilo \'08...Pa necete valjda kao komsije uz gusle jos 5 stoljeca to spominjati..... Prvo, vecina nas uvijek navija za HR. Dobar dio nas nije uopste zainteresovan pa ga zaboli. A oni sto su protiv vas, well....budite iskreni, sami cesto toliko isprovocirate da dodje covjeku da navija za Tunguziju. Kao te \'08 dajem vam primjer, dosao hr lik u nas kafic i poceo da nam psuje sto ste izgubili od TK....pa nije ni cudo kako znate peckati su neki se vozali sa tudjim zastavama. I ako ste vi nas htjeli unistiti \'90ih, iza ledja nam pravili zamke, opet mi vas ne mrzimo kao vi nas.
A to sto se desilo \'08. Ruku na srce i priznajte da je i vas pola i prije 2008 navijalo za bilo koga samo da nije Bosna! Ne valja biti licemjer! Krivite druge sto se ponasaju bas kao i vi sto se ponasate!
Bravo komšije!!! Cestitam
Osjetili smo mi, zbog nasih pojedinaca, a osjetit ce te i vi susjedi. Ne rugajte se previse, valja vama na EP sa velikim ekipama. Lako je protiv TK, zato nadam se da cemo imati priliku i vas viditi protiv Portugala, jos pola utakmice sa deckom manje! Spustite se malo, \'cause KARMA is a BiaaTCH
za sve one Mevlide i Gornjomaočane koji su klanjali po BH \"metropolama\" 2008 nakon onoga u Beču-EVO VAM GA SAD!!DUDLAJTE GA!vidite da se sve vrati i to sa kamatama.za koga cete sada da navijate???gnjide jedne!i ovo je odgovor svim onim koji su postavili stotine komentara zasto je CRO među prvih 10 na svjetu po FIFA-i?odgovor ste sami vidjeli,na Vasu zalost! sto se tice BiH jedina svjetla tocka koja se sinoc isticala je novi BH internacionalac rodom iz Kaknja,trenutno igra u Njemačkoj i sinoč je sprijecio jos goru sramotu BH nogometa a njegovo ime je Volfgang Štark!
eto vam periguzani 6 komada se fasovali, a turci 3 u sri istnbula... sad i turci i poturčad ispadoše, morete zajedno u kolo i revat ko kenjci ta i niste ni za čeg drugog. priglupi ljudi, da vi niste mislili da je pobjednik ko više puta loptu izvadi iz mreže?!?!? OJ OJ OJ, jadna li vam majka. ajd da ne duljim, odoh se napit ko čovik, a vi revite. BOG I HRVATI!!!
samo smireno i dostojanstveno kao prava sila....slavt ćemo ako na EP prođemo do polufinala...sve manje od toga nas ne može impresionirat...nismo mi mali seljaci kao ovi bošnje koji se stalno lože a stalno ga primaju
mislis dvije bosne buduci da smo mi bosnjaci vladali hrvatima :D tj pola dalmacije dok je ostatak vas purgersko zagorje i slavonija bio pod ugrima od 10 stoljeca pa do 1918 godine, za to vrijeme smo mi bili neovisna kraljevina al vi skutori ionako ne znate povijest hahahhahahahhahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhaahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahaaahahahahhaahahahahahahahahahahhahahahahahahhaahahahhahahahahahahaahahaahahahahahhahahahaa Ta vam je dobra bila...uzivajte dok mozete...doci ce dan kad ce hrvatska na svoje povjesne granice do drine a vi turci i srbi nazad od kud ste i došli..poz iz zagreba..glavnog grada bih
Ispadoše i Turska i Poturska. Sada možete navijati samo za kršćane.
steta da bosne nema na eurpskom ..glavu gore vidimo se na sp 2014
Hrvati svaka vam cast, zasluzeno, dragi nasi zmajevi bice jos prilika, opet imam za koga navijati, hrvatska sve najbolje vam zelim na euru, i navijam za vas
Skutori...Jeste li Ugrozeni, Majorizirani???
Zg_realan- I šta bi sad trebalo po tebi, vraćati istom mjerom, pa da budeš isti kao i oni koji su provocirali ??? Pa ako se tako lako odričemo Bosne, onda nemoj se ni čuditi što nam je tako , kako je...