Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Hrvatska uzme medalju, u posljednje 24 godine ili ti 7 svjetskih prvenstava postati će uz Njemačku i Francusku zemlja sa najviše osvojenih medalja, kakvi giganti.
Ali to ne mjenja vinjenicu njihovu nekulturu u sportu. A to je pjevanje o klanju i ubijanju tih istih igraca. Tako da...
Neka se drugi raduju kad ne mogu ja sretno susjedi.
1 Francuska 2 Argentina 3 Hrvatska 4 Maroko
Biti će ovo jako dobra utakmica, atraktivnija i bolja nego finale. Hrvatska će igrati sa ofenzivnijom postavom kao i protiv Kanade. Maroko sa svojih 4-4-2. Mislim da će puno toga odlučivati sudac arap i brazilci u VAR sobi. Ali ipak ce iskustvo pobijediti! Neka pati koga smeta🇭🇷🇭🇷🇭🇷
U BiH se se navija za maroko, sa kroatima nemamo ama baš ništa
Ekipa koja ima 3 pobjede i koja je pobjedila Portugal, Belgiju i Kanadu protiv ekipe koja je do sad pobjedila samo Kanadu. Maroko primio i manje golova, pa bi tako gledano opklada bila jednostavna da nije povreda na strani Maroka. Ovako vjerovatno penali na kraju odlucuju.
Kada sam rekao da navijam za Argentinu rekose mi da u Argentini ima vice ust.sa nego u rvatskoj.
A iza toga u Chileu. Ono ih je skoro obilazio ZMilanovic. NIko ga na svijetu nije primio i ne prima za ove 2 godine pa je nasao drzavu gdje je dobrodosao. Primio bi ga i Putin, naravno.
Luka da li je bio penal??? Ali onako iskreno odgovori, a ne kao u procesu protiv mamica.
Svi koji navijaju za Maroko su Kozojebi 😅😅🖐️🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Da nije Vahe bilo ispali bih odmah na pocetku. Sta ljudi pricaju o nekom to macku o rep. Sta covjek pokaze na licu mjesta a to je Vahid i uradio to se cijeni. To sto su marokanci smatrali Vahida losim taj isti njihov nacin razmisljanja ih je uvjek i kocio. Zelim maroku sve najbolje ali nisu u redu postupili sa Vahidom ma kako on bio los jer da neko pobjedi na prvenstvu covjek mora biti veoma ekstreman u vidu rada, discipline, osjecaja i sl.
Mislim da je za njih Maroko sila al eto vidjet cemk imaju jaku odbranu
Bit će gusto. Maroko igra odlično.
Sretno vatreni 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷💪💪💪💪❤️❤️❤️
Za maroko ne navijam zato sto su divljaci zgrozio sam se ono sto rade po EU. A za hrvatsku jos vise ne navijam zato sto su jos veci divljaci pa cak i igraci pjevaju usttaske pjesme. Tako da tu utakmicu necu ni gledati . Popisam ih s duda jedne i druge. Divljaci fujj
RudonjaPodŠatorom Da ti je mater znala u kakvog debila ćeš izrasti sigurno bi te ispustila u WC školjku,zatrovana,šovinistička i zavidna gnjido.
Neznam sto je ovo sok. U zadnjih 30 godina oni su dobili broznu i srebro, doci do polufinala treba se ocekivati
Messi🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷
🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦🇲🇦