Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala mu sto je odabrao BiH zaista se radi o izuzetno talentovanom i kvalitetnom igracu, a mi navijaci cemo to znati cijeniti! Bez pretjerivanja ovaj momak ce bit novi Rio Ferdinand. Dobrodosao u A tim!
Ovaj i ahmedhodzic u kombinaciji, ima da obrana bude beton narednih 15 godina
Bice odbrana jaka kao Grcka 2004
Hvala onom ko izabere BiH , a hvala i onom ko ne izabere. Al igrajte srcem za drzavu koju izaberete. BiH 🇧🇦🤝🩵
Ne sikirajte se. Hadzibegic ce ga drzati na klupi dvije utakmice i onda ce momak izabrati Hrvatsku. Tako su uradili i onom jadu golmanu Kovačeviću. A ako je pametan odmah ce ga gurnuti u vatru barem jednu od ove dvije tekme.
Bombasticni naslovi da se idioti loze. Ne bih bas rekao da je odabrao BiH, s obzirom da mu je jedino to i bilo ponuđeno. Da je imao poziv u HR reprezentaciju pa odabrao BiH onda ok. I kako ce neko nekome ukrast igraca, pa valjda igrac bira između onoga sto mu je ponuđeno. I naravno sretno Barisicu i objema reprezentacijama.
Slobodan izbor neka je sa srećom
Dobrodošao Zmaju :)
Odmah ga staviti da igra protiv Luxenburga
Da ne bude u zadnji cas nece
Super, dobrodošao zmaje, i mnogo sreće
kmeeeee
Pa ovaj ne može kod nas biti među 40 igrača 😂 Čuj plačemo, koji glupi naslov
Nema straca bez Bosanca tako kazu u Lipoj nasao!?
Hrvat ali bosanac prije svega takve trebamo
što nas hoće defanzivci. Imat ćemo pravi dobru odbranu
Dobro dosao u pravu raju ❤️❤️
Ljudi svakako ce mo izgubiti, pa imali mi i Neymara na nasoj strano crno nam se pise, nemamo mi neki ni klubski ni reprezentativni fudbal, tako da ovoga Leona odmah mozete okaciti macku o rep.
Tek nakon odigrane utakmice za BiH mogu dati komentar ..nakon viđenog...do tada...NIšTA!!