Euforija prešla granice BiH
0
Hrvati ludi za Ćirinim "zmajevima"
Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZMITE HERCEGOVCE VRATITE NAM SRBE Krivo, uzmite Muslimane, vratite nam Srbe
Ja kao Hrvat iz RH sigurno necu navijati za reprezentaciju protektorata u kojem se na svaki nacin guse prava mojih sunarodnjaka. Osim toga, navijam da pobjedi bolji, a to je u ovom slucaju Portugal.
ako nekom treba kartu, nek mi se obrati. kod nas u sirokom brijegu nije prodana ni jedna ulaznica. nije nikakvo podjebavanje.
y.e.b.o vam index m.a.t.e.r. ovo je samo reklama za taj d.e.b.i.l.s.k.i portal, na kojem je najmanje hrvata. naravno da ga reklamisete kad sve k.o.p.i.r.a.t.e s njega, a sve u dogovoru s njima. taj portal je vec vise puta h.a.c.k.i.r.a.n bas zbog a.n.t.i-hrvatskih napisa. btw. navijam za P.O.R.T.U.G.A.L.
Nigdje ja ne bih zavrsio iz razloga sto znam pola Dubrovnika i dole su pravo fina raja (one koje ja poznajem)...Raja bez ABSa u mozgu i nisu papci. Eto sto ja nigdje nisam zavrsio.A te godine je Hrvatska repka bila pravo jaka jer su to sve igraci bili vrhunske klase. Nije ovo tacno naravno da su svi Hrvati \"ludi za Cirinim zmajevima\" al vjerujem da ih je vecina na nasoj strani,osim onih dole u Hercegovini ko i uvijek...Znam ih 5-6 sto su normalni ostalo sve primitivci. Vozdra
Ovaj članak samo dokazuje kako jedan novinar može utjecati na kompletan dojam cijele nacije i bez problema širit ili mržnju ili ljubav i toleranciju. Prava istina je ta da većina hrvata boli k u r a c za bosnu i većinu bošnjaka boli k u r a c za hrvatsku a glumatanje \'komšija\' i jednih i drugih je simpatično ali već prožvakano.
Oduvijek su mi bili dragi PRAVI hrvati :)
mosnje bi da budu turci, pa to ste i sami rekli mahajuci zastavama i urlikajuci. sad bi opet malo lijevo malo desno, a suncokreti. HRVATI SU UVJEK BILI HRVATI. A VI BI SE RADO MALO OKRETALI, ALI IMATE SVE MANJE MJESTE PA JEDINO STO MOZETE JE DA PISETE LAZNE NICKOVE !!!!!!!!!!!!
@ PURGERICA - ja navijam za tebe, srce slatko! Golemi pozdrav iz Sarajeva, grada Duha ;) P.S. Jedva čekam da krene \"Oluja II\"
Hrvati su Hrvati-skutori su skutori!!!
Evo, sad upitah hodzu i on kaze : U pravu si, grijeh jeste ali u odnosu na ovo sta vi radite na ovom portalu S.E.X. je sevap!!!
hodza je rekao da to nije ok, samo ako se djeca prave onda moze.
Ne mogu da vjerujem koliko slobodnih dr.kadzija ima na ovom portalu :) LJUDI, SAMO S.E.X... S.E.X WILL SET YOU FREE :):) Da vam dragi Bog da lijepu pamet....
Valjda vas je sad sramota. Sve vas koji ste mahali turskim zastavama i slavili Senturka.
Smijesno.