Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, Bijelica, Jakupovic, Peljto... ti sudci su doslovno, ali doslovno zaradili po 200 000 - 300 000 km od suđenja u premijer ligi. I nitko im "ne moze" stati u kraj jer sude onako kako im savez nalozi.
Ćojek je potpuno upravu. Penal je čist ko suza po novim pravilima FIFA
Ovoj spodobi zakonom zabraniti da bilo gdje sudi....
Narod je zbog kojekakvih cirkuzanera u nogometu davno diga ruke od premijer lige.Ishod- hiljadu gledalaca po utakmici, pa neka onda igraju sami za sebe.
Obavezno isključiti ovaj je sebi auto gol dao
PA SAVEZ GA STAVI DA OBAVI POSAO DOCE NOVI BJELICA..MORAMO OTJERATI SAVEZ
Dozivotna suspenzija ako cemo najblaze kazniti, ipak je on povratnik po vrsenja nasilja na bh fudbalskim terenima.
hahaah joj Bilbije, ebo Sterlingu mater
Bjelica ili neko drugi, sasvim svejedno. Kako ne shvatate da su sudije pijuni na sahovskoj tabli, na liste premijer lige dolaze da bi cinili usluge za druge. Njima upravljaju kako hoce, uzimaju pare i odlucuju prvake, ko ostaje, ko ispada, ko ce u Evropu.
Dozivotna suspenzija!
Komentari su vrhunski vise ne znam ni ko koga pljuje ovdje
Hebem li ti bekricu dijete
radi jednog korumpiranog smrde 200 000 ljudi se zgadi i liga i drzava.
Ma lik igro x.
Kad moze u Ligi prvaka da se svira moze i u Premier Ligi