Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ljubomore na jednom mjestu, Ado svaka čast, pokaži im sta znaš.
e moj hrelja, zeljo pusta....
Gdje ovog TATINOG SINA nađoše, pored jednog Haurdića ili Hadžića.. On veze s fudbalom nema, pa ko je gledao utakmicu protiv Zvijezde, on se sa loptom ne može da sastavi.. Neka on frizure ganja, loptu ne zna..
Čuj ''diva'' , ahahahahahahahahahahahahahahaha . . . Sta je babi milo to joj se i snilo. Sanjajte kitice, sanjajte. Bojim se da ce vas san o tituli potrajati, duuuugoooooo, duuuuugoooooo . . .
Djeca koja su se rodila kad su pitari zadnji put bili prvi danas vec idu u skolu...a pitari jos cekaju i cekaju...a i cekace jos :-)))
cuj ti ovog novopecenog pitara, ONO dodje u klub nalozeno, konta da je neki fudbaler, i ONO najavljuje pobjedu protiv najveceg kluba u BiH ?? hahahahhahahahhaha i ne samo on, svi ostali pitarcici...
@katcha_vendy očekujte onda opet 8-10 komada u drugom i za vas JEDINOM pretkolu
Opet maleni najavljuju nastavak nekakvih pobjednickih nizova od 2 utakmice... Jadni su stvarno... DUPLA KRUNA, PITARIMA ĆUNA !
MI CEMO ZAVRŠITI DRUGI, BIT CEMO NAJBOLJI među ostalim, a vi i dalje kupujte titulu i penale na Otoci. Da se vrtis malo vise oko Grbavice znao bi kako i gdje se rjesavaju bodovi.
Hocemo, ocekujte duplu i sljedece godine... :) FORZA ŽELJO !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HRELJA TI SI USAO U IGRU PROTIV ZVIJEZDE I STVARNO SI LOSE ODIGRAO, CAK SMO I GOL PRIMILI JER SI TI OSTAO NEGHDJE KOD ISTOKA.