Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne prodaše ko u nas
e neka je bas. sve se desava kako je murinjo i rekao. sta ste mislili da je solskajer najbolji trener na svijetu? samo ga je bilo krenulo kao pozitivna promjena i nista vise.
Kako igraju i LE im je puno.
prije 2 mjeseca sam pisao da neće vidjeti Ligu prvaka , dobio sam kišu minusa.
Jbg, možda si bio previše agresivan. 😂
Ekipa u koju je ulozeno koliko i u City, ovako zavrsava. I onda placu i od muke nazivaju City plastikom. Haha, eto im sad. Rastjerat Pogbu, Alexisa i sve ufurane likove. Okrenut se omladinskom pogonu i izvuci dva/tri talenta. Dovesti Bale-a i Kroosa kao iskusne lidere na terenu
Manchester pravi vasarski klub postao.
Gori od Mancestera ove sezone samo loserpol jer ostadose bez ijednog trofeja😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦
koji će iduće sezone igrati Ligu prvaka.
Eto United se nakupi trofeja 😂