Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja navijaca i cuda! Oni bi da tudjim novcem kreiraju politiku kluba. Zar Varesanovic nije legenda FK Sarajeva?! Ti navijaci trebaju shvatiti da su vjerovatno oni jedan od najvecih problema FK Sarajeva jer iznova stvaraju bespotreban pritisak na radnike i igrace kluba, proganjaju rukovodioce itd. Navijaci imaju dojam da je FK Sarajevo Real Madrid. Posvetite se svojim zivotima jer ako ste ovoliko posveceni tudjem poslu za koji vas niko ne placa onda znaci da su besposlicari.
Šta ti ba pametuješ.Kurave nam u klub uvalili, napravili kupleraj, peru pare,štimaju rezultate i ti se našao pametovati mazgo glupa
Ovaj mirvic navija za Zelju
Čuj horde zla!? Jel' moglo kakvo afiramtivnije ime da se koristi?
Mourinho preuzeo FK Sarajevo Sutra obavijesti HZ: Bojkotujemo utakmice jer neko ko ne zna bosanki jezik i nas mentalitet nema mjesta u Sarajevu
Dali ste ikada razmišljali o zamjeni naziva navijačke grupe,nije dostojno grada kojeg predstavlja.
u biti nema se sta pricat vise,bojkot,pa nek igra za svoje pare
bravo!
Kakva argumentacija... veliki strucnjaci sve.
Ovaj Mirvic je ubleha zesca
Iskreni, pravi navijači, a mislim da potpisnici ovog pisma to jesu, iznose jedino relevatno mjerilo, bez ikakvog interesa. Nema tu skrivenih interesa ni lažne ljubavi. Klub i navijači su vječni, svi ostali su prolazni.
Sta ti je bosna, oni bi da neko ulaze svoj novac a oni da upravljaju...
sreca pa se HZ ne pita 🤣
Gospodine Mirvicu mi koji ne dolazimo na utakmice u velikom broju zahtjevamo od vas da nase prijedloge usvajate iako ste vi vlasnik kluba kojem smo se davno prodali.
Pa i Emir Hadzic je ljubio Želji dres to ste izostavili
Vratiti Sabrinu Tana i Fedju na klupu.
Previse balite na trenerska imena. Pustite covjeka kad dodje da nesto uradi. Ne mogu stvari u fudbalu preko noci. Sjetite se da su navijaci istjerali Peteva iz Ludogoreca a coek je htio to neko proznat il ne uradio kakav takav pomak u reprezentaciji BiH, na stranu sve pi3darije oko maseg saveza.
Nisu normalni