Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda vam svaka suza Musemica do groba pratila
Zeljovac sam, ali nisu trebali otjerati Husrefa, nije to zasluzio nakon svega, i jos na onakav nacin da to urade..izgubio 2 derbija pa sta sad, ali to nebi smio biti razlog, Sarajevo nikada boljeg nece imati, da su losi rezultati i losa pozicija na tabeli pa hajde i nekako, ali nema logike, a sad sto ekipa igra losije to je nesto drugo, ne moze ekipa biti ista nakon prosle sezone to treba da je svima jasno, mada ja mislim da tu ima dosta do manekena koji ne zasluzuju da igraju
E čuj Horde na mirne proteste!!! 😂😂😂 Safunjara!!!
Sutra je taj dan svi u Titovu, ON mora ostati Hus je jedan od nas
Ovo je Sebijino maslo!
Covjek oavojio duplu krunu..i dale prvi na tabeli tj isto bodova sa cmreljom..ajmo dalje evropa nije losa bila..ajmo jos dalje sedmicu prije pauze dobije tkaz ovako surovo,brutalno.ko dlucuje o tome pa daje takk olako otkaze..i koliko li su dobili kesa da ubace nekog morona umjesto ove velicine od covjeka.. Jojjj israfile puhni pometi nas !
@gooUser1575392715 idi bolan umij se okupaj se mati nek ti se opere dolje
Bestidnici onakvag covjeka otjerati ito poslije rezultata i trofeja cccc natjerati ga na suze pa treba vas javno lincovati sve Jedan je onakav covjek koji voli klub svoj Eeeee Pozdrav F.C. VElEŽ
Očekivana smjena. Sa ovakvom ekipom jednostavno moraš bolje. Način vođenja ekipe katastrofa. Nešto tu odavno nestima. Sjeverna tribina je davno propala. Kakve ba horde zla. Nemogu za derbi trećinu tribine da napune? Tuga.
FKS prije svih i prije svega. Husrefe hvala za sve ali si sam trebao skontati da više ovako ne ide.Puno je i tvojih grešaka od početka sezone a zadnji derbi je bila samo kap u čaši. Još jednom hvala ti na svemu kao igraču i kao treneru.Proslavio sam sve tvoje titule od 1985 do 2019
Goni se u pizdu materinu
Ko daje ili obezbjeđuje novce ima pravo i da mijenja trenere. A da li su pogriješili to je drugo pitanje. Možda je Željo pogriješio što nije promijenio trenera 3 kola prije kraja prvenstva kada je imao 5 bodova prednosti i vodio 3;0 u 88 minuti utakmice.
Nemoze vama ni Gvardijola pomoci.
moze husref, jjebo te gvardiola u guzove. Cuj ne moze nam niko pomoc a aktuelni prvaci i dijelimo prvo mjesto do sad
Lol, ko kaze da su to Horde zla i njhov stav. Mogu samo reci, dio Hordi zla ili ti ga Husrefovih pristalica !!!!
@Snow sam cu sebe da pobijem jer sam upravo saznao stvari koje nisam znao. Sabrini i kompaniju treba rastjerati a sutra dolazim na protest. Uprava napolje gamad jedna !!!!!
Ovako je i Đine sa grupom navijača otjerao LEGENDU PAŠIĆA. Ostatak priče znamo. Mislim da je ovo pogrešna reakcija i treba sjesti i hladne glave razmisliti o svemu. Mislim da na ovakav način FK SARAJEVO ne može biti uspješan klub. I bolji treneri dobijaju otkaze,a nekada i zbog bojkota igrača. Neka se i navijači zapitaju o tome ko je rekao Musemiću "sada je dosta".
Ovo što rade Husrefu, ubilo je Mehmeda Alagića, generala. NEPRAVDA!!!!
bio sam na zapadu na derbiju,pitari jbu husrefu od do...sad kao zao im ga idu na proteste....a de Bgti
Na zapadu sjedi i kunto i panto, dodje ko stigne, ko veze nema ni o fudbalu a ni o mnogo cemu drugom, tako da ti nije relevantno to...
Izvini Husrefe sto sam imao ruzno misljenje o tebi.
placi mala placi.... osto sam na raci :D ima u Bingu traze kasere ?