Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govno posto 100%☝️☝️☝️
Safet Susic je isto tako primio ovu nagradu kao i Faruk. Izmanipulisala vas je grupa Fanatikosa tj grupa dijasporaca koju niko ne uzima za ozbiljno u ovoj drzavii i prekrizite legendu zbog nagrade. Onda prekrizite i Papeta. Od sasvim normalne stvari su napravili sklandal. Glupani narkomanski kako ste povodljivi.
Faruk govno uvijek bio. Svi smo to uvijek znali, a evo napokon da se uvjere i navijači Sarajeva. Podrška FK Sarajevu u ovoj nepravdi i od nas koji nismo njihovi navijači.
A sta je sa papetom on je prvi tamo bio i primio nagradu
I dobro, šta sada hoće ovi klošari? Mislim, sasvim jasno je šta oni hoće, hoće cjelovitu,jedinstvenu,nedjeljivu ali bez Srba i Hrvata. Licemjeri.
Vidi im samo imena Horde zla !!
Faruk sram te bilo! Promijeni ime, odseli se...
Radi vas raja i neide na utakmice.
On je u ratu(što je vama misaona imenica) pomogao više ljudi nego što vas ima.
Horde zla- pušite ga!
Tek sam sad vidio sta je uradio, mati mila Faruce
Pa nakon Radovana Karadzica i Ljupka Petrovica u bordo dresu Faruk je neprimjetan.
Smrad uvijek bio i ostao.Ljigavac i licemjer 🤮🤮🤮
Miljan Miljanic je Farukov prijatelj bio zasigurno je zato otisao a one budale sto koriste sve da pustaju nacionalisticke pjesme
Bjednik(ci)!!
Ko više sliša ove kvazi navijače, očito mirvić plaća da blate Faruka! Mirvić je uništio sve, školu fudbala, otjerao sve bivše igrače/trenere!
Dace njemu Vico neku funkciju za ovo a Baki xa ima za ruleta
Fare sjedi pored nekog popa ,pa jesil bar mogao naci neku drugu stolicu.
Bravo