Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST !
Da se nikada genocid ne zaboravi. I ovo nema veze sa politikom. Savez ce se samo obrukati ako kazni FKS.
"Tog je jutra i nebo plakalo zbog vas. Odzvanjao plač djeteta i starice glas. Ne brinite, nije uzalud vaša žrtva kao svemir velika. Rodila je u nama heroje hrabrosti neustrašive i srce poput čelika. Sjever pamti Ahmiće!" - Kakve ovo ima veze sa politikom pa da se ne smije obiljeziti!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Veeeeliko postovanje momci! Hvala vam za ovo! Najezio sam se! Respect do neba! Pozdrav iz Zenice :)
,Hordee svaka cast :) ovo nije politika, ovo je strasna cinjenica koja se dogodila u bliskoj proslosti. TM87
Ovo sa politikom nema veze ovo je istina.. Hoce li odgovarati ti sto su mahali teroristickom zastavom takozvane herceg bosne ??
Ovo sa politikom nema veze ovo je istina.. Hoce li odgovarati ti sto su mahali teroristickom zastavom takozvane herceg bosne ??
Platit ce navijaci...skupit cemo pare i za buduce novcane kazne...ali istinu nece moci usutkati!!!
@SvetiJuraj Sveti,a gdje to u Kiseljaku bio zlocin,osim onog kad ste pred srpskom televizijom granatirali Sarajevo iz haubice.Citav rat svercovali,bogateci se na patnji ostalih.Nijedan zlocin se ne moze porediti sa onim u Ahmicima gdje ste SPALILI 116 zena,staraca i djece.Skutori iz lasvanske doline,pokusavaju da imitiraju Srbe u zlocinackom pohodu.Nije vam se isplatilo,jer nismo zaboravili i paticemo vas narednih 1000 godina.
@SvetiJuraj Gdje moze bit' zlocin probijena linija,ubijeno 40 bojovnika i stradala 3 civila.Krizancevo selo ista prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka se zna, i ne zaboravi! A kaznu ima ko platiti, i hvala Bogu ima i odakle!
Sjever je Armija BH.
Dobro ih odrati kaznom i BiH nije nikakva republika, za nepismene autore.
@Summer ne znam sto ti udarise ovolike minuse jarane... U pravu jesi, BiH nije republika. Zna se kakva drzava mora biti da bi imala status republike...
Još jedan dokaz da je u Evropi sve podređeno onima koju su katolici.
Svaka čast navijačima, ovo se treba ispoštovati, a ne kažnjavati. Samo me interesuje kako se zastava tzv. herceg-bosne smije po tribinama pokazivati.
Ahmiće, Trusinu, Grabovicu....ništa ne treba zaboraviti
Pitari svaka čast
Da su podigli i za Trusinu bilo bi za pohvalit, ovako su zasluzili da budu kaznjeni.
SVAKA CAST! Treba se pominjati i pominjati, a ne da se zlocini zaboravljaju!
Neka me neko ispravi ako grijesim jer imam postovanje prema svim zrtvama. Ako se istog dana desila Trusina i Ahmici, kako je onda Trusina predhodila Ahmicima kada su se Ahmici desili rano ujutro!? Ahmicima nije predhodio niti jedan zlocin protiv hrvata, a pogotovo ne u blizini Ahmica ili Trusini.
Sve dok se stvari tako promatraju (na sat gledajući tko koga prije započe klati ) ni ova zemlja ni mi u njoj nemamo se čemu nadati ...!!!