Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sram vas i stid bilo pčke jedne na porodice da udarate. ko vas je tome naucio i odakle (oklen) to donosite mamu li vam. pun mi je qrc tzv navijaca ko fol vole klub a svako kolo mu naprave u prosjeku 10 hiljada stete kroz kazne.
hoce li ko sabrati koliko ste kostali klub koji iz kola u kolo placa kazne zbog vasih bakljada i glupiranja, vi ste umislili da volite klub, jaka vam je ta ljubav ne dao Bog nikom.
Mentalni sklop: puše kroz glavu. Čuj otići im kući i prijetiti porodicama, koji q. -.-
a sto Manijaci kupuju karte za zapad i istok...
Najjace su mi ove klix kadije
Ma to su neki kladionicari napali.
papak je papak....manijačko hordaški....
Čudno. Ako se ograđuju 'deklarativno' , onda to ne misle suštinski. Ili je ovo namjerno rečeno.
svi na derbi, jel se ovo odnosi i manijake?😂 mada se mi ne moramo pozivati, naša je obaveza da budemo na Koševu i bit cemo!!!
Nema od ograđivanja ništa!!! Sve se zna i sve znate i ko i šta. Vrijeme je da se obračunate sa onim najgorim među vama, da ih prevaspitate i povučete liniju! Ili da ih se prijavi onima koji mogu to da riješe umjesto vas. Pusti više zajebanciju, odnio vrag šalu. Ko su, šta su?Šta sebi daju za pravo? Neki su se malo zanijeli. Ili si uz klub i za klub, ili si običan huligan. Nek idu više u p. ma.erinu klošarsku.
E pravu ste sliku našli, standardna brojka gurbeta, sa 5% ćemo biti brojniji sutra. Bjež´te pitari pojest ćemo vas! Hanibali 1921
ko zene neke
izvinite, mislio sam napisati ko tetke
Kako bi ja volio da Manijaci 1987 budu jednog dana jaki ko Horde Nadam se da ce nk zeljeznicar pobijedit
Volim te Ljože