Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne boj se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci i Horde stoje! Uvijek smo "jedni protiv drugih", ali kada zatreba, jedni smo sa drugima!
hvala drzavi sto je omogucila da policija udara borce samo zato sto traze da se dezerteri i profiteri izbace sa spiskova...hvala drzavi sto u isto vrijeme naredjuje policiji da cuvaju postrojavanje cetnika u visegradu i ruskih placenika...
Uvijek najjači bili i ostali 💪
Horde zla i manijaci su glavni mehanizmi patrotskih organizacija sa uliza. Zivjelo bratstvo bosansko
@Seoska-lola *sa ulica
KADA VAKAT BUDE DOŠO⚜️☪️
ajmo n/f savez bih, ocekujemo barem 15000KM kazne za ovaj skandalozni performans
ok ovo za ove stradale zene ali pun mi je qrc politickih poruka sa tribina bilo kakvih bilo gdje ... to je sport
Vi napisali: "Inat heroja, inat tvrd. 15 april - Bosna ili smrt". Na transparentu i fotografiji piše: SRCE HEROJA, INAT TVRD. 15 APRIL - BOSNA ILI SMRT
Sloboda ce se iduce kolo naduvat na europu i bar bod uzet a Zeljo ce na kraju otic😂😂😂
Videcemo u Evropi kad pocnu da vas pune kao Atalanta
Smradovi
R E S P E C T!!! Za horde, posebno ARBiH!
Jedina legalna i legitimna, časna i neokaljana, zvanična oružana snaga Republike Bosne i Hercegovine. Za vrijeme agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu Armija RBiH je dala veliki broj sinova koji su zaslužni što danas uživamo slobodu. Sretan Vam 15 april Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine.