Snažne poruke
218

Horde zla odale počast poginulim školskim uposlenicama, uputili i podršku Atifu Dudakoviću

Piše: N. K.
Parola posvećena Atifu Dudakoviću (Foto: H. M./Klix.ba)
Parola posvećena Atifu Dudakoviću (Foto: H. M./Klix.ba)
Sinoćnji derbi susret 26. kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Širokog Brijega na Koševu završen je bez pogodaka, a tokom utakmice najvatreniji navijači Bordo tima Horde zla imale su nekoliko poruka podrške i odavanja počasti.

Jedna od njih bila je upućena nekadašnjem komandantu Petog korpusa Armije Bosne i Hercegovine Atifu Dudakoviću, kojem će danas čitanjem optužnice pred Sudom BiH početi suđenje.

"Budem li trebao sutra, neka znaju da ću se opet boriti", riječi su Dudakovića koje su završile na transparentu navijača Sarajeva.

Horde Zla su odale i počast tragično nastadalim uposlenicama Osnovne škole "Kovačići" iz Sarajeva, koje su poginule nakon što su automobilom sletile s puta Sarajevo - Pale u provaliju kanjona rijeke Miljacke.

Parola posvećena tragično nastradalim uposlenica škole
Parola posvećena tragično nastradalim uposlenica škole "Kovačići" (Foto: H. M./Klix.ba)

"Rahmet vam duši! M.B. L.S. A.Ć. M.K.", pisalo je na transparentu posvećenom Merimi Balkić, Lejli Sadiković, Almini Ćorović i Mini Kadrić.

Inače, Horde zla su na sjevernoj tribini Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" podigle i transparent posvećen 27. godišnjici formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine.

"Srce heroja, inat tvrd. 15 april - Bosna ili smrt", pisalo je.