Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda nije bolji , ali je sigurno vise zasluzio od obojice ...
Voli Ulli malo pretjerati,ali oprastamo,to je ljubav prema svojim igracima!
jest bolji možda na socceru ako ga neko poveća na 99 :D
Uli Hoeneß: "Za mene je Franck Ribery svojim igrama, posebno u Ligi prvaka apsolutno zaslužio da osvoji nagradu za najboljeg nogometaša europe. Messi je sa svojom Barcelonom poražen od Bayerna, a Ronaldo nije konkurent, Franck je znatno bolji od njega. Sportski nema nikakvog razloga da ne odaberu Francka, to može biti samo politički." gdje je ovdje hoenes rkao da je ribery bolji od ronalda i messia??
Bale najbolji tako vele cifre :D :D
Cifre kazu da je Volkot iz Arsenala korisniji i efikasniji od Gereta ...
mnogi ovdje brkaju strijelca i igrača, definitno prosle sezone je bio bolji od obojice... PS. mesi je dobio 7 komada u 2 tekme i jednu loptu koja ga bacila na dupe od riberya a ronalda nemam sta spominjati on nije nista osvojio...
Eto nek ti znaš utajivaču poreza.
ovi malo jede govna,prvo sa guardiolom pa sad ribery
Šta god da konzumiraš, prestani odmah!
...kako nije...zato je messi prosle godine dao 74 gola a ribery 17...
Kucaj na youtube Franck Ribery owns Messi
A gdje je Riberijevih 30 asistencija a?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta lupas rumeni lopove, bolji do mesija i ronalda pff
Svako svog konja hvali..Ribery je dobar igrac ali Messi je Messi :) At age 25, Messi became the youngest player to score 200 La Liga goals dovoljno receno..
..."svako svog magarca hvali"...reče jedan čovjek, jednog tmurnog dana...