Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki ganci svog' konja hvali... da se ne uvrijede ni ganci ni konji..
Nek se uvrijede ko im j.e.be mater
Gospodine Uli, bojim se da da bi do kraja tekuce sezone mogao promjeniti misljenje, a pogotovo zazaliti za Jupp-om.
K'o što je Jupp majka više ne rađa... :-D
nije dokazano da je utajio porez.istraga je u toku.saznacemo u paralelama :P
Logično !
Svaki Cigo svoga konja hvali!
zar ovaj nije u ćorki?
...reče čovjek koji je utajio milione eura poreza...
Šta te briga, ko da je od tebe uzeo...
vidim da si ti ''sit svega'', ovdje se pitam koliko samo vrijedi izjava nekog ko je u stanju da utaji tolike pare... koliko je važan njegov kredibilitet uopšte, i da on daje bilo kakve izjave. To bi bilo isto kao da sad Ušanović kaže da li je Ćiro Blažević bolji selektor od Safeta Sušića...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoze dobiti freiburga aaaaaaaaaa
Svaki cigan svoga konja hvali, pa tako i svaki vlasnik kluba svog trenera hvali :))
Dovedite ih obojicu u neki prosjecan tim pa onda cemo da vidimo kakvi su treneri.ovako bi i nailova mater bila prvak bar necega kolike pare imaju na raspolaganju.
murinjo je osvoji ligu prvaka sa portom gdje ces veci uspjeh dobro sad ce biti ali tada je porto imao igrace i to jeste ali i te igrace je murnjo napravio pa su se kasnije prodali i dokazali
Govorim o prosjecnim ekipama a ne desetostrukim prvacima portugala.nek preuzme stoke,viljareal ili fiorentinu pa budi veliki trener.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno..TITULE SVE GOVORE!
Covjek svasta prica kad policija pokuca na vrata