Izgubio, pa se još bunio
0
Hodgson se izvinio navijačima Liverpoola
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hodzson, majke ti kupi stvari svoje i idi dosotjanstveno! LFC 4 ever
Pokazite se sutra na enfildu protiv mrtvog Boltona. Tucite to 3-4 gola razlike i sve ce biti bolje u novoj 2011.
Ovo je fin covjek....zahvalite Benitezu sto ste u ovakvoj situaciji. Tesko je popraviti sto je onaj baksuz napravio.
Ma o čemu vas dvojica pričate??? Ko će da osvoji titulu??? Liverpool??? Jes, ali tamo iza 2020... Sa ovim igračima mogu samo čamijati u sredini lige... Pa Liverpool zadnje 3-4 godine nije kupio niti jedno zvučno ime, sve neki odpaci koje niko ne želi... A vid\' im konkurencije: Manča, Čelsi, Arsenal, Totenhem, ManSity... U najboljem slučaju, mogu se nadati samo 6 mjestu... Al čisto sumnjam da i do toga mogu...
Pa ne vodis Birmingham pa da te razumiju navijaci sto prolazis kroz tezak period, ljudi hoce titulu, halooo titulu, ako to ne mozes donijeti, zdrao!!
Odjebbi majmunee unazadio si LIVERPOOL samo tako i jos hoces podrusku , ma trebali su te cipelama gadjati kao sto su oni arapi uradili staru ti !